^_~

Thursday, June 30, 2011

Monday, June 27, 2011

Play safe!

Nothing wrong to hope

"Tak salah berpegang pada harapan yg tak pasti andai ia sesuatu yg memberikan kekuatan untuk teruskan kehidupan di hari mendatang"

-AnAsYaNaZ 2011-
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Victoria Secret

its pure seduction body mist by Victoria Secret..
i did mention in my tweet before..this will be my birthday present for myself..
my friend bought it from US when she went for a holiday there..
i just met my friend that help me to take it from my other friend..
weehaaa..

Pure Seduction By Victoria Secret..
its fruity smell..
actually its doesnt da smell i used to..
but,,
its have a lovely smell..
i dont like fruity smell..
when it get along with da surrounding,,
i feel da smell is ok..
its LOVELY!!

apa pon,,
thanks to her,,
help me to buy it..
thanks so much Syafiqah Syafrudin :)
a friend i never met hehe..

Wednesday, June 22, 2011

WordlessWednesday

No 2..

My no1 WordlessWednesday would be my post on Usang vs Unique :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, June 20, 2011

Diana Mini Lomo

Jeng jeng jeng..
Finally I own a Diana..
Niat hati nak grab Diana F+ ..
Tp selepas di pantau2 amik Diana Mini lah..
More cute..
Easy to handle..
Senang nak adjust film..
Senang nk cari film..
As a beginner better amik yg easy2..
Play safe..
Nnt dah pandai boleh la nk cr yg blh tukar2 lenses tu..
Wat masa skrg just used normal mode..
N just get used play with it..

I'm in LoMo MoDe n I LoVe It so MuCh :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sunday, June 19, 2011

Happy Father's Day

Happy Father's Day to all..
This is da only one picture of me n my dad..
Yup we r not close but I still love him..even he is not da best father in world but he still my dad..wishing him da all da prosperity n healthy live all da years..

Love..
Daughter
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, June 17, 2011

I don't have anything

I don't have anything left..only memories..in my heart..
All the captured memories gone with my lappy..I'm so sad :'(
Only in heart..
Only in thought..
How I wish I still have back up of it all..
Arghhhhh..
Sedih!!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, June 16, 2011

Hidup aku

Hidup ini terlalu singkat untuk aku laksanakan semua impian aku..namun akan ku usaha sehingga aku berjaya..
Kini sahabat rakan sedara seangkatan ku kebanyakan sudah mendirikan rumah tangga dan ada yang sedang menuju ke arah itu..
Tapi aku?hurmmm mungkin kini itu adalah salah satu impian aku..tapi bukan untuk ku laksanakan sekarang..biarlah masa yang terbaik menentukannya..
Aku manusia tamak..aku tamak haloba!
Aku ingin miliki dunia ini..
Aku tamak bukan untuk hancurkan dunia..
Aku punya keinginan untuk miliki pelbagai barang miliki pelbagai ilmu pengetahuan..
Aku ingin punya ilmu agama yang baik..
Aku ingin punya ilmu seni seperti tari menari atau permainan alat musik..
Aku ingin punya pengalaman mengembara serata dunia..
Aku ingin punya tahap pengajian yang tinggi..setidaknya aku miliki master dalam pengajian aku..
Aku ingin mengetahui segala ilmu politik dunia..
Aku ingin pelajari selok belok perniagaan..
Oh bukankah itu semua tanda aku TAMAK?!
Ya aku tamak..aku tamak ilmu pengetahuan..
Aku ingin belajar..
Aku ingin berjaya..
Aku ingin mengejar dunia dan akhirat bersama!
Oh sumpah aku sedar aku tamak..

Ya Allah kau berikan aku kesempatan dalam mengejar dan memenuhi segala impian tamak ku..semoga semuanya Kau aturkan yang terbaik untuk ku..
Ku rela lepaskan soal perkahwinan demi mengejar semua ini dahulu..
Namun Kau Maha Mengetahui..
Semoga Kau lancarkan perjalanan hidupku..
Semoga Kau tabahkan aku menghadapi liku kehidupan yang telah Kau rencana kan untuk ku..

-SaKuRa MiYuKi-


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tuesday, June 14, 2011

Sunday, June 12, 2011

CINTA

"Kau hebat bicara tentang cinta tapi kau sendiri gagal dalam percintaan"



-34574-
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, June 9, 2011

Love is beautiful pain

Love is beautiful pain~
Sweetness in a relationship is a ticket to diabetes in future day~
Craziness is wonderful~
Wildness is creativeness~

Hey world hey sunshine hey moonlight~
Hey memories..bye memories..







P/s:wengweng mode @_@
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

I need..

I need money to enjoy!
I need money to travel!
I need money to eat!
I need TIMES when I HAVE MONEY!!
But now..
I don't have money n I don't have times!!
Stress!!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, June 3, 2011

Zero point

Fuhhh..tgk la picture tu..korang taw ka main benda ni??aku igt dulu zaman aku kanak2 permainan ni la yg aku main petang2..kalau aku tak main basikal aku main zero point or lompat getah..aku main dgn cousin aku ja..waaaaa..dulu power kot..kuikui..

Eh lupa nk gitaw pic ni aku gugel ja..selalunya permainan ni owg pompuan main..tapi sbb malas nk gugel lelama aku amik ja r gambar budak laki yg main pn..

Ok punca tiba2 aku letak permainan ni adalah sbb aku rasa manusia or kanak2 zaman sekarang ni dah tak tau main or tak penah main permainan ni..yala manusia sekarang main psp..ps2..ps3 bagai..mana la reti main camni kan..kanak2 zaman aku dulu lagi sehat la..petang2 akan main benda camni..main kejar2 or bahasa aku ckp 'aci ligan'..main tuju kasut..main 'aci cup' haish mcm2 n zero point ni salah satu la..tak lupa juga permainan tengteng or aku sebut 'jengket2'..semua permainan mengeluarkan peluh taw!!bukan cam sekarang budak2 main psp n seangkatan so duk dlm umah ja..tak sehat langsung..tak bersosial langsung..haish kecewa dgn dunia sekarang..

Kalu la kalau boleh nak ja aku ajak adik2 aku main balik zero point ni..agak2 korang nak gelakkan aku ak?tudia budak gemuk main zero point eh salah aku dh bukan budak kwn2 aku dh ada anak so cam blh dpt tittle makcik ja kan..nnt owg ckp isk makcik gemuk tu main...boleh ka main...wat malu ja..hahaha apa2 la..

Weeehaaaa..rindu zaman kanak2 aku dulu..
Sobsob:'( nnt anak aku akan aku ajar dia main permainan oldskull camni!hahaha..takdanya aku nak mewahkan dgn psp bagai :D

Love
SaKuRa MiYuKi ^_^
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Don't play-play

Do not mess with someone else's feelings just because you are unsure of yours!

-that someone might gone crazy when realise being mess of the pure feeling by U-
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, June 2, 2011

Holding too long

"Many people never get what they deserve because they're too busy holding on to things they're supposed to let go..."

Quote ni wat I tpukul batang hidup sendiri-_-"
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone