^_~

Wednesday, December 31, 2008

new year

tudia nk new yer dah,,bebarapa minit ja lg,,hihi dikala ini aku ondaway g kl,,yabedabeduuuuuuuuuuuuu,,mau enjoy katak,,daa

alamak

yang,,endang harnani maaf ya pic2 btrabur den dah nk ciap mnaikkan dr ke bus nk g keyyel jgn marah ya,,lynkan ja pic2 tu,,utk u tgk lusa bosan2 kat opis tuh

for endang harnani

lata kijang pnya bekalan picnic nih
mula2 smp lata kijang
bekalan makanan kat lata kijang n gambar last2 lps penat mandi tuh b4 tukar bj nk g cameron
tudia petanda dh smp cameron lambang strawbery beso2 kasik u tgk

keyyel


keyyel here i come,,hihihi,,aku dh nak bek bus g kl jap g nih,,xsabo aku nk pg nk jmpa smua maa,,huhu,,tp sbnaqnya akuu ada terkilan sket nk g kl nih,,paksu aku br blk kampung tp aku xsmpat nk jmp dia pon aku dh nk g kl,,apakan daya aku dh bli tiket,,kcian paksu aku n familynya,,xsmpt aku nk lyn,,mama aku lak kja,,kcian2,,so sowi to paksu n maksuu sbb kaknana nk g kl dh jnj dgn kengkawan,,mama sowi ekk,,ma soh la baby yg entertain paksu maksu k,,mish my family hukhuk

Tuesday, December 30, 2008

recap 2008 once again

best ooo kat cini ladang teh dia besar n letih nk bjalan
umah apa nth ni tp nice la jgn lpa bgambo ya
peta g cameron dr mn nth boh ja rr kaci pnuh entry:P

hah tmpat nih aku h tgk bunga bungaan n mkn strawberi celup coklat plus ising yg btimbun2 sdap sial mcm nk bli byk2 tp sep duit ma mkn sket2 jd rrr
hah ni tanaman yg da kat cameron la sapa vegeterian bgs la g borong kat sana fresh2 ooo
hah,,ni ceritera ku di cameron highland plak,,actually lps aku g lata kjang dgn kengkwn ktorang rasa msh awl utk plg ke utp memerapkan dr,,so alang2 mnyeluk pekasam biaq smp leh masak n makan kenyang la,,hihi,,so ktorg truskan journey kitorang dgn memanjat cameron highland plak,,dgn tnpa perancangan,,tanpa bju yg tebal,,ktorang blgak mcm ktorang nih badan cap kulit boya la,,hahaha,,dh la hjan sjuk siottttttt,,pada sesapa yg nk rlx2 leh la g lpk cameron best gak la,,nice view,,nice food nice smuanya lah,,klu pegi kapel2 lg besh leh la slg pns memanaskan,,hahaha,,ooppss ter 18sx plak,,jgn pk lbh2 ya,,nk crta pa ek xda pic nk boh pic so big ma,,maklumla amik pkai camera sony cybershoot si osyim tuh,,camera mahal ma mana xbeso pic dia,,k rr cta la ttg pa pinat bli kat cameron,,nk taw dia borong bunga2 bekandaq2,,heran aku bli pa byk2 bukan best pon,,nnt layu ja,,bek bli strawbery leh mkn da gak pekdahnya,,hihi,,tp pedulik ahh duit dia,,mgkn nk kaci owg kn,,huhu,,k rrr xda pic xmau crta byk2,,sj ja recap nih nk kaci rumeto ku endang jeles ja,,dia kan xda dgn ktorang smua las sem,,maklum la dia ja dak course BIS so intern awl la dr ktorang dak ENGINE nih,,dah2 msk entry lrn lak k,,





welcome 2009 gudbye 2008







hah ni la antra rupa lata kijang yg aku browse dlm tenet,,best ooo mndi kat cini,,actually tjuan aku msukkan pic2 ni adalah sbg recap aku utk thn 2008,,nk crta la sket2,,las sem aku dgn kengkwan g jenjaln kat lata kijang,,ktorang picinic best siot,,kitirg g 3bj kreta,,peserta2nya adalah ej,ajim,pinat,eija@jet,atu,ayu,osyim,shira@tenuk,shasha@raja,nisya and last sx aku la,,actually aku sgt sdh tp aku sj2 wat xsdh n wat muka bangga,,sbenaqnya rumeto ku tersayang ENDANG HARNANI xtrut serta,,kerna dia sdg mginternkan diri dikala itu,,xlupa jg SITI HAIZUM SALIMON aka aijum sengal,,dia xjd ikut sbb alami brain unconcious,,hihi,,dia tekanan prasaan kot tme tuh peperangan dunia ke5 dgn laki dia*ann*,,so km ja p,,km bw bekal mcm2,,spageti hasil msakan oleh ayu,,sandwich atu n aku kot,,haha,,soseh2 n mcm2 aku pon dh lupa,,pada rumeto ku endang i am so sowi u miss it,,so nice yang,,ayt bg dia pnas sket,,hahaha,,meh aku carik2 tgk da ak pic2 dlm xternal hd aku nih,,leh kaci endang jeles byk2,,hahahaa,,

p/s:apakan daya aku punya pic dlm X-hd ni beso beno,,lembap gla nk uplod 1 pic pon,,so xdpt la aku tayangkan kat dirimu endang harnani kpuasan km bermandi manda di lata kijang,,:P

happy new year 2009





yeaaaaaaaa,,dh nk msk taun baru,,2009 here i come,,thn br aku ttp dr ku yg lama,,apala aku nih,,xda perubahan lgsung,,kot la nk jd lg cun ka lg mnawan ka,,dh taw dr tuh xlawa xreti2 nk mlawakan dr sndr nk make up ka dress up ka apa2 yang up2 la,,hihi,,terukan aku nih,,emm bcakap dgn thn bru mcm2 blh ckp kan,,smbutan tahun bru,azam thun baru,bj baru,bf gf br,smuanya la kan,,tp skg aku cm nk ckp ttg sambutan thn br,,aku nih pnh ka sambut new yer ek??nth la lost in mind dh,,huhu,,emmm thn nih aku plan g kl,,tp aku bkn nk smbt pon,,aku nek bus mlm ni,,kul12 tgh2 owg smbt new yer aku nek bus,,truk2 xda feel lgsg,,apada,,tp niat aku ksana adlah jmpa kwn2 aku smua,,n weekennya aku ku gtaw lg la apa aku wat,,hihi sah2 la aku g jmp buah ati tercinta,,hop dia leh cuti n spend tme dgn aku,,huahuhau,,rndu sm dia,,

weekend ku #5-JACKEL-

weeken aritu aku tmn mama aku g jenjalan,,dgn bangganya mama aku ckp 'kakak jom tmn mama shoping'perghhh dgn pantas aku kata ok,,padahal aku kja ari jumaat tuh,,dgn muka xbsalahnya aku msg la manager aku gtaw kata aku xdpt dtg kja arini*ari jumaat dmana aku bjnjn nk tmnkn mama shopping*,,ayt msg ku kpd manager ku"morning,kaklina i in EL*Emergency Leave* today got call from mum need to go home",hahaha klakar kan aku,,smata2 nk g shoping dgn mama aku sgp ponteng kja,,pdulik la mai kja pon bkn aku wat kja,,mmg aku xda kja,,huhu,,maka bmula la pjalanan aku dgn mama aku g sg petani umah pakjang aku,,tdr ctu la,,jumaat km kuaq 2 bji kreta aku bw mama n makjang,,pupu2 aku nek kreta lg 1,,nk jg dpa ikut bshopping dgn mama aku,,lyn ja sah2 kuaq dgn mama aku smua dtanggung,,i luve u la mama,,hihi,,nk uplod pic aku g jackel nih,,kdai kain,,mama aku nk tgk,,tgk2 msl sgt so xda la bli papon kat jackel tuh,,ops lupa b4 tat ktorg g tesco sg ptani,,pnuh 1 trolly ktorg boh,,mama aku ingt nk swap ja pkai mybank kad tgk2 system kat tesco xleh swap lg dia kt stat january2009 br leh gna,,hampes,,klam kabut aku tlg mama cash kan duit,,smp ja aku kat konter nk byr,,tgk2 mama aku dh xda,,laaa brg 1 trolly tp msh cukup cash dlm beg mama aku upanya,,bgs tol la tesco nih,,sep duit mama aku kan,,hihi,,k rr pas tu ktorg g myg kt RFC*Radix Fried Chiken*,,then bli la ayam kat ctu bw blk mkn,,memandangkan mama aku soh pupu2 aku blikan maka pic ayam2 bketonggek tuh xda la aku snap,,tp klu ada pon mmg aku xleh uplod aku kan xbw hp mai opis arini,,huhuhu,,sdh2,,

6500

ahhhhhhhhhh xsukanya,,arini aku mai opis tup2 aku sdr aku tertinggal hp aku,,adoila,,cmna la aku nk buhubung dgn smua org luar nih,,smua org kah??,,hihi padahal hp tuh aku gna utk msg n kol buah ati aku ja,,xda hp cmna la aku nk taw dia dh bgn ka dah mkn ka dah smayang ka dh g kja ka,,adoila ssh jg hdp xda hp nih kan,,tp cuba kt renung2kan kembali,,msa dlu2 smua owg xda hp tp xda mslh pon,,skg klu xda hp mcm2 mslh,,aku pnh tpikir 1 bnd yg tjadi dgn pkmbangan teknology skg nih,,contohnya korang tgk la dulu kalau kt bjanji dgn owg la kan katakan jnj kul2 mst kt dah grak awl supaya kta smp tpt kul2 xnk la owg yg bjanji dgn kt tertungu2,,btol dak,,tp skg mntang2 dah ada hp dh kul2 pon dok rlx g,,tup2 msg kt owg date kta tuh kata aku lewat sket,,so dia taw mka xda la dia tcongok2 tgu kita kat situ ja kan,,tp kburukan hp nih la nyebabkan manusia skg sll xtepati jnj,,btl ak,,jnj kul 2 smp kul 3,,jnj nk jmpa kat klcc tup2 tgh jln jem trus msg cancel jmp lak kat tmpat lain,,emmm hp2,,mmg ko nih penyebab manusia skg suka mungkir janji,,opsssssssss,,lupa lak,,crta ku nih ada kna mngena dgn tajuk aku ka??,,hahaha actually 6500 tu adalah model hp aku,,aku kan tertingal hp ku so terkenang kan dia skali terkenangkan buah ati apa slhnya aku crta ttg hp from my view of point lak kan,,hihi,,


ni la rupa model hp aku 6500 slide,,nokia,,hp hadiah dr daddy aku,,actually mmg hp idaman aku tp daddy aku bli utk dr dia n bg aku sony k800cybershoot tuh,,tp aku xbpa mnt aku kasik tukar sama daddy aku la,,tp skg rndu cybershot plak,,ish2 manusia mmg xtaw bersyukur,,tp nk taw ak rndu cybershot pon xleh watpa daddy aku dh tjatuhkan hp cybershootku kdalam lubang tandas,,huhu tgl kngan ja rrr,,6500 stia bsama ku hgnga nyawanya di cabut,,doakan dia stia xmragam dgn aku k,,xda duit nk bli br dh,,

Monday, December 29, 2008

sowi

sowi la kpada diriku cik sakura krana diriku sndr mnjanjikan utk mgupdate mlm smlm tp apakan daya adik2 aku mgodep laptop aku smp aku mls nk mnta,,so smlm aku mlyn movie ja kat hallmark,,meh ku cta sket ttg crita ku tgk smlm,,xcilap aku tajuk dia mom at 16,,crita dia ada la dirl nih high school girl which is very passion in her love to a guy,,their love is just like romeo n juliet,,nobody can separate them,,oic omputih la ayt2 aku nih,,lyn ja rr wlaupon dok pandai kecek omputih nih,,k she got pragnant at 15 and her mother want to have the baby*mean dont want to let her daughter do abortion*,,they ddecide to give the baby for adoption,,after gaving birth to da baby,this young girl change her mind,,she dont want to let her son be raised by other people*mean bkn drh daging sndr la*,,then her mom pon cakap la ok i u want so,,i will rais him as my own son n u must continue on ur study till u be sombody,,luckily this girl is a tallented,beautiful and genuis student la,,she exchanged in new school where all the students there have bad sosial life,,thre all da students do sex as sometng fun,,in the school there is a pair of husband n wife working thre as a teacher,,they difficully to get a child,,they had try al da method in hospital to have their own child,,while at the tme this young girl struglleng her life in the school which having a baby taken care by her mom,,she realy2 feel pressure when listen to her clsmate which choose to have abortion when get pragnant,,alamak pjg la nk crta dgn detail,,short2 la ek,,emmm later own she went to meet her bf n told him bout their son,,that boy run away,,a few weeks later he came to this young girl's house,,he wanted to have a look on his baby,,i though he want to take care of the baby like wat he said,,suddenly his parent dont want it n want to pay that young girl as nafkah mbesarkan anak la kot,,then mslh mnmpa lg,,all her scoolmate get know that she had a baby,,later on she went to a place like a lifehood la kot,,cam rumah2 utk remaja terlanjur,,thre he get a courage to let her son b taken care by a new family which can promise a better life for her son,,she choose her teacher which realy want to have a child to take care of her baby,,they live happily ever after which her son must know her as his real mother,,her teacher realy happy to have her son,,and that boy grown up as a smart boy who always love his mothers,,he know his real mother realy well,,opss lupa nk gtaw,,ttg bdk2 sekolah dia later on lps apa yg tjadi pada this young girl she told her frends all about how she get pragnant n wat about sex,,there i can capture her sentence*sex is a responsiblity,if u r not prepare to take care of the responsiblity,plz dont have sex easily*,,the end,,smua kgkwan dia pon mnyedari la ksilapn mngadakan hbungan sex tanpa cnta tanpa rasa tanggungjawab,,dah2 aku taw crita aku xbest,,tp akku bsn nk mnaip so aku taip jala papon aku suka,,

Sunday, December 28, 2008

teka teki yg harus diberi penampar

hah nih aku dpt dr SV aku,,abg Nik,,hahaha,,nama penuh SV aku,,Nik Azharudin Nik Hassan,,meh kta layan tgk samada harus dberi pnampar dak,,

Subject:Teka- TekiYang Perlu Diberi PENAMPAR...


1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tido balik.

2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M

3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.

4) Binatang ape power Karate?
Answer: Kuda belang.cube kira brape black belt dia ade.

5) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkankepada
saye.

7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'

8) Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...

9) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus

10) Binatang tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut

11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak

12) Knape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan'buaya'

13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer: - Sekretari baik........ ......... .'Selamat pagi tuan'
- Sekretari kurang baik........ ...'Dah pagi ni tuan'


14) Ape persamaan Michael Jordan nganMichael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang...hehe

15) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur

16) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang,
apebendanya?
Answer: Tahi hidung

17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' bolediangkat. ..

18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sapen nak cabut pokok kelapa gileape...

19) Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah…
apa pndapat korang,,nk bg pnampar ak??,,hihi,,kot ya pon mn leh pnampar SV aku,,kang xpasal2 aku dpt F utk internship aku nih,,hahaha,,njoy,,

Wednesday, December 24, 2008

transformation

arini aku blh blk awl,,so aku sowg2 kat umah xtaw nk wat apa,,maka aku mgemas umah,,tu la hasil dr krajinan aku,,hahaha,,bkilat lantai2 aku mop beb,,

ni kerja haiwan pmusnah,,cik tikus,,aku bnc dia,,ada ptt pi gigit pnutupp botol myak umah aku,,sialan tol natang nih,,jg rr,,aku nk psg prangkap n racun buat ko,,bnci tol,,
sekarang hitam,,hahaha,,ni la bontot cerek umah sewa aku,,geli aku,,tp oleh krana aku xsuka rupanya yg itam maka aku laku kan transformation kat dia dgn gigihnya,,
ni lagi 1 angle aku amik gmbr bontot itam cerek nih,,actually tuh dah sparuh nyawa aku sental,,huhuhu,,klu x mmg xda kale putih or silvernya,,
ni dt angle atas cerek tuh,,asalnya lg la,,xnmpak hapa,,
tadaaaaaaaaaa,,tgk la hasil kerja keras aku mgosok cerek nih,,bkn gosok cerek ya,,bontot cerek yang sah2 hitam legam,,tgk la hasilnya skg,,siap leh wat suluh muka lg,,huhuhu,,hbt ak tgn aku mgosok w
ni rupa badan cerek umah aku setelah ku sental dgn gigih,,nmpak mcm baru kan??hihihi camni la yang aku suka,,nk guna pon xwas2,,pas ni bontot kuali plak aku nk sntal hbs2an,,hahaha doakan aku bjaya sental ya,,muah,,

Tuesday, December 23, 2008

panas or sejuk

mulut kering
tgk tuh,,mulut aku tmuncung2 mana taknya nk tunjukkan korang mulut aku tuh kring smp melupas2,,aku nih kulit muka n mulut mmg sensitif,,panas pon kring sjuk pon kring,,plik2,,aku skg kja dlm aircond tuh yg krg bgt mulut aku tuh,,nk kata ku nih kurang mnum aiq aku nih smp lth p toilet dah,,asyik2 nk bekami*buang air kecil@kucil@kencing*,,hahaha,,nth la aku pon xda solution utk atasi mulut krg aku nih,, korang da cara ak,,nk kta pkai lib balm,,smp lbam dh aku spu,,minum ja lupbalm tuh hlg la,,jenuh aku dok mnyapu stiap jam,,penat2,,wawawa,,sakit o0o0o mulut kering nih,,hlg seri aku walaupon aku mmg xpnh beseri2,,hakhak,,

jogging lak

yeah,,streching time,,streching dl b4 jog,,muka2 poyo nih,,hahaha,,ktorang g jog pas blk kja kat blkang kilang nih,,da taman cun punya,,best jg la tmpt ni,,nk taw 1 rahsia,,ktorang tkr seluar track dlm kreta ja,,hahaha,, klu owg nmpak malu seh,,tp cpt2 la ktorang bsalin,,hahaha,,jgn wat cmni bahaya ooo..leh da owg snap mati kita kan,,xnk wat dah huhuhu,,
now,,stat jog,,huhahuhahuha,,penat seh,,lina kuaq gla 1 round dia lari xbenti,,aku 1/2 tman dh smput,,huhuhu,,xpa2,,plan2 la kan esok2 jog lg tmbh lg jarak jog aku,,hihi,,janji maintain beb,,

pnat belari,,pic tme,,benti la kami rehat2 kat tmn pemenan,,nama pon tmn pemenan apa lagik,,main la puas2,,ahahaha,,tu hah muka girang dak 2 owg nih men buaian,,

pose baik punya dr aku n adib

gaya2 poyo dr aku n lina,,layan,,nk dok btl2 atas tuh mst la xmuat bontot tuh yg mcm tuh gayanya km,,hahahaa,,

ni hah,,aku try men gelongsor,,kemain muka aku cria,,sbnrnya bontot aku tesekat kat gelungsor tuh,,hahahaha,,malu ja,,nak jg main walaupon sdq bontot tuh bsr,,hahaha,,

setoking

hah ni setokin br cik lina tgk la btapa sukarnya dia nk buka setokin yg kcik tp kakinya yg bsar,,hahaha jgn marah ya lina,,ehhh korang xknl lg kan sapa lina nih??jap ek aku kaci zoom cket muka dia yg cun nih,,
hah ni la cik lina,,kawan intern aku kat cini,,dia dak UTP gak,,tp aku xpnh la knl dia kat utp tuh sbb dia dak IT,,aku nih kan dak ENGINE,,hahaha,,maka kt cini la km bkenalan,,kat CELESTICA,,nk knalan dgn lbh lnjut sila hubungi 012.......,,hahaha,,kna la mnt permisen dl br leh xpose nombor dia,,hahaha,,knl2 la ek,,

mama ku sayang


ni adalah mama ku sayang,,Puan MORNI ISMAIL,,mama ku nih EO la kat pejabat dia,,arini mama aku kna g out station plak,,mama ku ni dh tua2 mls la dia nk g outstation2 nih,,klu leh nk ja dia rht kat umah,,tp nk wat camna tggjawab dia kja ttp kja,,huhu,,xpa la mama nnt pencen rht la puas2 hahaha,,muah,,

pararapappa,,


actually dh pnat berjalan2 weekend nih,,so arini aku rhtkan dr la,,ari ahd nama pon,,so aku layan la kura2 aku nih,,ada 3 ekoq taw,,dlu comel2 ja skg dh besaq dh xcomel,,aku pon jd mls nk lyn,,hahaha,,trukan aku nih,,lyn ja rr,,

weekend ku #4-DINNER AT KUALA PERLIS-

emmm,,entry ni aku mls sket nak update,,sbb nya aku xda pic,,huahuahua,,actualy pas g GUA KELAM ktorang plan nk g mkn2 kat kuala perlis,,so onway nk g tuh singgah la smyg asar kat umah abg aku n p jmpa daddy aku jap,,smp2 ja umah daddy aku dia ajak g mkn kat kuala perlis,,gembira la aku,,hihihi,,mana tak nya sah2 la mkn free,,yahuuuu,,,daddy aku oder byk sgt mkanan,,malangnya km smua tlaluu lapar xsempat pon aku nk snap pic2 lauk2 yang sdap bgt,,nama kdai yuh HAI TIEN,,xsilap aku la eja cam tuh,,klu ikut kan menu yg kmi mkn mmg bratus2 dh la kat key yel,,tp kat tmpat ni murah ja,,cpat n sedap,,tuh yang best tuh,,tp apakan daya aku xdan nk amik pic so xleh la nk tayang2 kat cini,,hukhuk,,kecewanya aku,,so pas mkn km pon btolak la balik aloq staq,,smp umah kpenatan trus tdr,,cr keesokkan ari nya nnt aku msk dlm entry br ekk,,skg aku mmg dah laloq,,mau titon,,esok kilija,,hhuhuhu,,GUD NITE allss

Monday, December 22, 2008

weeken ku #3-GUA KELAM-

hah aku bkn nk tunjuk gmbq kwn2 aku nih,,tp nk tnjuk pkataan bnjaran nakawan kat blakang tuh,,actually ktorang nk nek tren msk gua tuh la,,tp tme km smp dh pnuh seat,,so xleh la nk msk nek tren,,korang nmpk ak dia pnya lndasan atas tuh,,nmpk2 kan la ek,,
wow,,sexsi ak i hihihi,,pic snap by nisah opss,,my butt hbs smua nmpk saiz nya kn,,alamak malu la plak,,hhaha,,gediks,,jgn tgk lm2 ya dosa taw,,
i like da pic cam a team yg sengal dgn muka plik2,,hahaha,,i like u sbb aku yg plg kontra kaler bj,,hahaha tu la punca aku suka pic ni,,
hah,,dis pic pon nice kan,,tgk la arrangemen ktorang duduk ats titi*jamnatan* tuh,,sbnrnta xkukuh pon tp ktorang wat derk ja slgi xda yg jth,,yg pasti pic mau cun beb,,hihihi,,
ni kat entrance GUA KELAM la,,tgk tu xsbr2 nk mnenpel pntg nmpk camera,,tme ni aku tgh blikan tiket msk utk diorang,,sowg singit ja pon,,alaa tlupa lak nk uplod pic tiket msk dia,,
pose dl dpn papan tanda msk gua nih,,tu la bukti kami di sini,,hahaha,,layan beb,,
wah a little bit yellowish kan pic ni,,tu la mnunjukan kmi dah kat dlm gua,,THE CAVE OF THE DARKNESS dlm bhs omputeh dia la,,tgk tu pic nih,,mad siap pegang pinggan wani lg,,mcm la bini dia nk larik,,hahahaha,,xpa la psgn br kawen camtu la,,oppsss,,shyhhhh,,,

ni gmbr dt ats batu bsr dlm gua ni,,AE la pnjat amik gmbr kami di bwah,,tau ak sbnrnya tmpt ae pnjt tuh xleh msk,,hahaha,,tp bgambaq pnya pasal rsdah ajer,,poyo ak gaya kmi,,lagi2 aku n nisah,,dok bwh ketiak budin tuh,,hatcum,,bucuk la oi,,hahaha,,

alamak,,pic nih cun wei,,side angle,,mst la budin amik,,dia kan bljaq potograper2 nih,,tp aku lupa nk rotate plak,,hahaha,,sengetkan kepala korang la ek nk tgk pic nih,,hah tgk nisah tuh poyo ja pndg camera,,owg soh pndg dpn nk bg dpn side pic dia nk jg xpose muka dia,,nsb la comel,,hihii,,

ni la muka kyorang pnt bjln dlm gua tuh,,jauh jg kan,,ni bhnti rehat sblum stat jln blk dlm gua tuh,,aduh capet kaki kitirang wei,,tp kngan ttp ku abadikan dlm camera,,hahaha,,dlm ati la wei,,

tu la serba sedikit pic2 ktorang kat GUA KELAM,,meh nk story mory sket,,dr ostrich farm ktorg g gua kelam nih nk mnd sbnrnya,,tp dh lwt mnd pon xpuas so decide nk nek tren gua kelam2 la,,tgk2 full plak,,so kitorang kna la bjln kaki utk mnikmati pmndangan gua kelam nih,,tp thnx to all best sgt jenjelan mcm nih,,hihihi,,next story on mlm tu plak,,jap ek dlm next entry k,,











lalalaaaa

ngantukssssssssssss,,nk update lg crita2 jenjalan aku nih,,tp aku ngntuks la mlm esok la plak ekk,,wlaupon ku tahu xda sapa bc blog nih ku ttp angap bhw da owg yg bc,,walaupon yg mbacanya adalah diriku sndr,,huhu,,ayt ku saprah gilos,,nitezzzzzzzzzzzzzzzz

weekend ku #2-OSTRICH FARM-


ni adalah burung unta,,aku mls nk eja omputeh stgi slh lagik aku bkn pnd sgt eja,,

Meh bekenalan dgn mreka ini,,dr kiri AE*cuzenku yg bg perfume burberry kat aku*,,BUDIN@AFIF*bf nisah bespren aku ASTECH*,,NISAH*bakal cikgu sengal*,,WANI*bakal cikgu dr UTHM*,,MAD@ASSAQAFI*husband wani kra km smua clasmate la dl*,,BABY*adik aku*,,ADIB*kwnku yg ku bj jejalan la dak intern sx aku*


km bgambar dgn burung unta walaupon takut kna patuk,,wat2 xtakut ja,,maintain,,k rr len mlm aku update,,hp aku bebunyi,,aku nk lyn kanda ati ku plak,,alaaa lupa lg nk mskkn pic dia kan,,nnt la ekk,,