^_~

Monday, October 31, 2011

Never

Tak semestinya kita buat baik dengan orang then orang akan baik dgn kita
Tak semestinya kita ingat orang then orang ingat kita..
Tak semestinya kita berbudi orang berbudi..
Tak semestinya kita berbahasa orang berbahasa..

Never ever expect others to be good to you even you did million good things in world to others..sometime live life without expecting others will be much more delightful..just live the life as there is no tomorrow for yourself..


P/s:I'm typing while driving coz it just came across my mind..any typo do apologise me..

AnaSyanaz2011

Welcoming Back

Hey there leather watch!!I just fall in love with u..I will be coming back for leather watch style I guess..hurmmmm this watch make me fall in love once again with leather style..ouuuuuhhhh...money money money please come to me as rain pouring over the earth..

P/s:kumpul duit demi jam baru :)

Friday, October 28, 2011

Its done for you

Dear my 100th follower I did post ur GA..hope u will receive it..

Dear my 101th follower..
U didn't email me ur address so I'm sorry I can't post it..huhu..

Till then
XoXo

SaKuRa MiYuKi

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, October 27, 2011

In the eye's of flowers

Beautiful flowers in the eye's of the flowers

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, October 24, 2011

Falling in love

Falling in love at first sight is sweet enough but it does hurt much when it is not the right one for u..

AnaSyanaz-2011-

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, October 21, 2011

Korea Part 1



LCCT departure
 aku memang nak becerita dari A sampai Z tentang holiday aku ni..seriusly it was my unplanned journey..i just feel stress out then i bought the ticket n just fly!~
yup im lucky a friend of mine pergi same time dgn i kat sana ada adik dia study..so masalah perjalanan di sana cam settle la adik dia arrange kan,,ahaks..
camna nak mula cerita ni???arghhhh macam nak cakap semua tapi macam tak reti...gila sudah,,haha..
oklah my trip was a week trip..jumaat malam i fly from penang-kl-korea..
time i p ni bln10 kan masih early of autumn..nice weather la not so cold no so hot..berjalan memang nice..

perjalanan dari malaysia ke seoul memakan masa dalam 6jam penerbangan la..then korea n malaysia just beza 1jam..diorang awal 1jam dr malaysia..korang tak da la nak merasa jetlag sangat..
setibanya di airport incheon korea
sampai ja adik kawan i tuh dah tunggu dah..his name is DIN..sesapa nak g korea nak pakai dia as tour guide can contact him..DIN (010-7620-5517) korang sampai korea ja pakai duit syilling 20sen malaysia untuk call pon dapat..hehe..seriusly tak tipu ok..

then quick breakfast at incheon airport..kitorang makan nasik segi tiga tuh n fresh milk drinks..

gambar gugel sbb lapar sgt xsmpat capture da
then kitorang pon make a move ke area umah din,,naik bus ok bzaman aku duk malaysia aku tak nek bus yg tekan loceng tuh p korea aku naik,,ahaks..ok im staying at umah dia..lucky am i??penginapan free  tuh hehe..thanx alot to DIN..sebabkan makan nasik segi tiga sebagai alas perut ja..kitorang pun singgah lotteria utk makan secara real..ok lotteria kat korea ni mengalahkan McD ok,,makan sedap cam McD n populasi dia lebih banyak dari McD dalam seoul tuh,,senang kata lotteria ni McD orang korea la..tapi kau jangan lak g makan daging2 sumpah2 la daging tak sembelih..so meal aku shrimp burger..(suka suki ja aku bg nama)
McD versi Korea

meal aku shrimp


mcm McD kan??
 sesudah makan ala McD ni aku pon menggerakkan diri ke rumah tumpangan..sampai ja aku terus tido..dalam sejam lebih gak la aku tido..then bangun ja din cakap jomzz g jalan tengok seoul..pergh first day sampai dah terus start journey ok..perjalanan untuk arini di seoul terpaksa sambung next entry memandangkan jam dah menunjukkan keadaan bos nak balik opis dah ni..ahaks..
quick brief kitorang g seoul world cup stadium n naik hanil park punya bukit tgk sunset n bunga api..
sunset from hanil park punya bukit
pictures will be in next entry..

xoxo
Sakura Miyuki

Thursday, October 20, 2011

Wednesday, October 19, 2011

Holiday vs 100th follower


Nami Island-Winter Sonata Shooting Place-
hey all been a while kan..
i had mention before i will be on holiday,,yeah!
i was on my trip..i went to korea for a rest..
quick post coz im in da middle of work..
blogging from office are not cool!
may BaBy r out of service got it be in clinic for a while..

bout korea trip maybe when i have time i will slowly update my journey ok,,
now just a quick post..

to those my 100th n 101th follower please feel free to email me ur name n address..
i wonder why both of u following my rubbish blog,,haha..
email me at emily8191@gmail.com..
insyallah i will pos ur lucky GA..
specially from korea ok!~
sorry to say i wont contact u all since im quiet busy..
so do email me ur details ya..


lisa my 100th n ira bashirah 101th do contact me k


Tuesday, October 4, 2011

1 to 100

Oppssss been days abandon my blog then just realize that already 99folowers..OMG never expected..
Yalah I'm just a person who wrote craps here..
Btw the 1 person that will be the 100th will insyaallah got something from me since I'm going for a holiday this weekend :)
When I get back from the holiday will find da lucky person ok!

Have a great day allzzzz

XoXo SaKuRa MiYuKi

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone