^_~

Wednesday, December 29, 2010

Wish 2011

mampukah aku kecapi ini??
new lappy coz mine now dah weng n sll overheated :(


new camera coz my samsung always give bad pictures at nite mode :(

if u all notice both are in red!!
hahaha..
coz im so in love with red colour!~

Saturday, December 25, 2010

MeRrY ChRisMaSSSSS!!!~~

We wish u a merry chrismas we wish u a merry chrismas n a happy new year!~~~
its chrismas..its end of the year,,its present time..hakhak!~
love chrismas eve so much coz got lots of decoration in shopping mall..
nice n colourfull,..
realy love it,!~

just wanna wish to all
MERRY CHRISMAS & HAPPY NEW YEAR!!~
MAY DA COMING 2011 WE BE GREAT GREAT GREAT YEAR FOR ALL OF US =)

p/s:picture from google n notice it is from somebody's blog,,sowi to the picture's owner,,sharing is caring k~!

Wednesday, December 22, 2010

Games!~!!

sapa suka main game??mesti ramai suka kan,,
lagi2 lelaki,,hehehe,,
aku tak suka n tak pandai main game ok!~
taw ak game minesweeper yg sll ada dlm computer kita???
sapa tak taw memang kes teruk la,,haha,,
aku just nk gtaw smemangnya aku tak taw cmna nk main game tuh,,
dah btahun aku main,,
aku ingat jerangkap samar ja,,haha..
rupanya mmg ada cara main,,
tula kalau nk taw baca la kat help tuh,,
n arini aku nk tunjuk yg aku dh menang main game MINESWEEPER!~
dari aku zaman kanak2 aku main sumpah aku xtaw main cmna,,
malu gila,,hahaha..
tadaaaa~
ni la rupanya bila dh menang men game ni,,hahaha,,masa dh  menang pn aku xtaw yg aku dh menang,,jahilnya aku,,hahaha~!

Tuesday, December 21, 2010

Favourites by MANGO

click here to have a look on da outfit i like from MNG~!
1.Favourites by MANGO yang ni simple da most i like sbb i suka cardigan!~
2.Favourites by MANGO ni mcm kasual jak kan,,but i like coz its combination red n black!~
3.Favourites by MANGO yeah..dress babe..aku dulu suka beli dress but skrg mcm no time no ocasion to wear to..uwaaaa but i love it!~

n much2 more i like from MNG~!
but nnt2 lak k~!
X.0.X.0 SaKuRa MiYuKi ^_^

Monday, December 20, 2010

I'M PREGNANT!!BUT I'M A VIRGIN!~!

-gambar hiasan-

look this teen girl got pregnant..what is in ur mind if u saw somebody at this age with this condition??
oh God..
everybody will have their own thought,,
positive  n negative thought will run through in da mind,,

ok penah dengar orang pregnant tp still a virgin??
oh god..itu mmg kuasa tuhan kan?
so far as i know..
Maryam..ibu kpada nabi Isa a.s..
mengandung tanpa suami,,
mmg kuasa Allah kan,,
tu kisah zaman nabi2,,

if kita renungkan sekarang.
kalau benda ni jd  kat kt..
in da20th century,,
agak-agak leh trima ak??
logik ak?

aku ada tgk cita HOUSE..
dia ada keluarkan teory yg perempuan boleh mngandung tanpa malakukan hubungan,,
dr segi apa yg House huraikan dlm cita tuh,,
mcm  masuk akal aku ja,,
yala aku ni bukan belajar biology,,
so aku senang r nk trima,,
mgkin la,,
tp hakikatnya..
sahihkah teori dlm cita tuh"?
btol ka kt leh pregnant tp still virgin?

telanjur bicara tentang virgin..
terasa cm nk tgk mv ni..
aku mmg jarang layan mv melayu kt panggung,,
tp ati aku terasa nk sgt tgk muvi ni,,
jomzzz!~

Thursday, December 16, 2010

facebook vs tweet

haish..
adakah aku ni x uptodate??
skg owg suka tweet2..
hahaha,,
aku ada ja account tweeter..
buttttttttttttttttttttttt
i cant remember my pasword..
plus i mmg mls nk login mcm2 social network..
i deleted my fs..
i left out my ms..
i forget my ym pasword..

haish br ku sedar..
aku mmg pelupa,,
opsss out topic..haha..

FACEBOOK
i guess atlis almost smua owg dh ada akaun fb kan,,,
y smua nk ada fb ek??
wow its kind of a medium media gosiping world place..
everytg is being posted in fb,,
berita dunia,,berita artis,,berita politik..brita kengkawan..
mcm2 gosip,,
smua will be posted in fb by atleast one of ur friend in ur friend list kan..
"facebooking time or FB'ing time"ayat lazim pengguna facebook..
-so used it in a good way ok-^_~

TWEETER
tweet2 plak,,
im not so into it,,
but wat i noe it much more wider+social+freely compare to fb..
means anyone kan u add in tweeter.,
ur fveret actors,singers,
anyone who famous must hve tweeter kan,,
hahaha,,
"mari tweet2 or tweeting jom.."ayt lazim pengguna tweeter :p
hehe,,

watever they r,,
smua org need internet!~
without internet xdala hubungan anda dgn dunia luar:)

X.0.X.0 SaKuRa MiYuKi ^_^

Tuesday, December 14, 2010

PERANGAI BURUK SAKURA

sbenarnya bila tulis blog aku xtaw nk ltk tajuk apa...
ermm...

al kisahnya..
aku skg duk kt opis..
xtaw nk watpa..
bos xda..
so...

meh nk cita prangai buruk aku,,
hahaha,,
dulu kini slamanya kot buruk,,
ni yg plg xleh blah,,

"aku klu nk apa2 mst nak jg2 klu blh nak lala tu jg"
-lala tu means nak at that tme jugak-[bhs kedah]

mgkn masa aku kecik2 mama abah sll outstation,,
so bila aku nk apa saja depa mst bli bg aku,,
Tudia ayt cm nak salahkan mama abah ja kan..haha

cnth zaman aku kanak2 rebena,,
aku nk roler blade,,
aku usaha kmpul duit,,
padahal xkumpul pn blh dpt ja,,
tp sbb aku nk jg2 nk cpt dpt,,
aku kmpul duit smp 1 petang aku teriak2 mberontak suh mama bw aku p bli jg,,
aku ckp duit aku dh cukup nk bli roler blade,,
haha,,
nak xnak mama pn bw aku bli~!
puas ati aku..

pastu..
besaq sket la,,
zaman aku sek la ni,,
aku duk ostel,,
aku nk blk umh padahal mgu tu xleh blk,,
sbb ada event kt sek,,
aku siap p umah pengetua mnt nk blk,,
tp pengetua xbg jg,,
haish dgn prangai aku tuh,,
ada aku ksh,,
aku nk blk aku nk blk la,,
aku kol mama suh mai amik aku la la tu jg,,
mama pn mai amik aku,,
puas ati aku!~
truk tol kan,,hehe

pastu mai besaq lg,,
aku nk amik lesen motor,,
mama abah mmg xbg aku nek motor,,
so xbg aku amik lesen,,
sbb aku nk jg aku bw kuar duit biasiswa aku,,
guna utk amik lesen motor,,
hahaha,,
mujur la aku dpt biasiswa ms zmn tu,,
mau dak jnuh aku kmpul duit,,hehe..
last2 lesen motor aku wat pkasam ja pn,,
dh bsaq abah mama bg aku kereta,,

pastu,,
besaq lg aku,,
duk std dlm UTP la..
ms tu abah bg aku kreta..
mula dgn charade then tukar tiara,,
3thn gak aku pkai,,
pastu aku mula la gedik,,
mmberontak mgoda mama,,
mnt blikan aku keta br,,
ms tu kan myV is sooo in,,
haha,,
mama pn pk2,,
aku xpaksa tp tiap kali blk ja aku mst ckp tiara aku buruk la..
rosak la,,
bhaya la,,
not in good condition la,,
mcm2 aku ckp,,hehe,,
last2 mama blikan aku mimi-myV putih ksyangan aku:D
hehe,,
dasyat kan aku,,haha

besaq lg,,
skg la kot,,
aku dh keja,,
aku pnya hp yg plg aku syg hilang,,
mula la aku nk hp br,,
nk xmau yg cikai2,,
mau riban duit aku,,
haha,,
xdan tgu gaji,,
aku nk jg hp br,,
nk jg berry chan,,
Padahal klu tgu gj pn blh ja bli..
mau xmau aku mrenget kt mama lg,,
hahaha,,
mama pn bg la aku kuar kan duit smpanan aku,,
demi aku dpt kan berry chan ku,,
hahaha,,
tp aku sedar dr,,tiap bln duit gj aku,,
aku kna smpn blk rr,,
hbs tabung aku licin dmi berry chan,,

trukkan aku ni..
X.0.X.0 SaKuRa ^_^

Monday, December 13, 2010

oh my god

Hari2 keja..
Smp mlm..
Kata cuzen ku ae..
"Engineering field will b most bz at end of year"
Btl jg kn..
Klu dlm klang tme tu la nk shutdown nk mainyenance bgai so sbg engineer hrs la bz mcm apa ja..nak xnk kna keja..
Sapa suh nk jd engineer kan..
Dh nsb bdn
Huhu..
Nk cuti pn ssh..
K laaa..
Love mimi always..
-updte via hp xtw cmna nk uplod pic-@_@
X.0.X.0 sakura^_^