^_~

Thursday, March 26, 2009

-ABOUT ME!!!!-

actually benda nih aku men isi nama ja,,fifah yg foward,,n the result popup like this,,ada la cam sket2 btl n sket2 salah,,tp saja nk tepek kat cini,,



Write Your Full Name :SYAZANA

Numerology

Starting First Letter!!<>!!


Ending Last Letter!!<>!!






Hi SYAZANA !!!

According to Numerology Your Personality No is 3




HERE U ARE!!
Intelligent
Experienced
Decent
Ambitious
Discipline
Medium Height
Spends Lavishly
Successful

E-Mail : javed.shaikh@infovisiongroup.com
Designed By Shaikh Javed Aryan
E-Mail : aryan_yagami97@yahoo.com
E-Mail : aryan_vyrus@exelgame.com



In Details





Youthfulness is your outstanding characteristic. You are energetic and

you have a great deal of creativity, especially in self-expression. You

are outgoing, and probably very popular. Negative traits to watch out for

are an inclination to become too self-centered and interested in shallow

pursuits. You will be happier if you are selective in your friends and

let people get to know the real you.

In romantic relationships, you may have trouble settling down.

Achieving other kinds of goals will probably take priority, at least for

a while. However, many people of the opposite sex are attracted by your

charm and youthful qualities. You are most compatible with those having

3, 6 and 9 personalities. When you find the right mate, it is someone who

understands your ambitions in life.

You have so many talents, you could probably succeed in any career you

choose. Although you are not always highly practical, you are quite bright

and a quick learner. When you concentrate on one thing, you have the

ability to rise to the top

Wednesday, March 25, 2009

-quiz yg tepat sgt2-

sila try ok,,get to know urself,,aku try,,n the results is btl2 ttg aku,,hihihi,,click here

ni la result from the quiz yg aku jwb
Your view on yourself:
Other people find you very interesting, but you are really hiding your true self. Your friends love you because you are a good listener. They'll probably still love you if you learn to be yourself with them.
note:kawan2 aku suka cita masalah kat aku sdgkan aku pon bmasalah,,hihi tp i like to be a good listener,,

The type of girlfriend/boyfriend you are looking for:
You like serious, smart and determined people. You don't judge a book by its cover, so good-looking people aren't necessarily your style. This makes you an attractive person in many people's eyes.
note:aku mmg xkesah,,bf aku xensem pon,,jnj aku suka dia sbb ati n character dia,,dont judge a book by it cover

Your readiness to commit to a relationship:
You prefer to get to know a person very well before deciding whether you will commit to the relationship.
note:ni cam lari sket if kngkan bf aku la..tp aku mmg suka knl2 nih,,hihi,,knl ati budi br aku btl2 lpskan aura cnta if not as syg ja rr,,

The seriousness of your love:
You like to flirt and behave seductively. The opposite sex finds this very attractive, and that's why you'll always have admirers hanging off your arms. But how serious are you about choosing someone to be in a relationship with?
note:aku mmg ska flirt,,hihihi,,tu yg bf aku geram tuh,,tp aku nih setia taw,,once i in love he is the only one in my heart,,yg len2 adalah utk flirt2 ja,,hihi,,benarkah aku attractive??hihi,,

Your views on education:
Education is very important in life. You want to study hard and learn as much as you can.
note:yup aku rasa edu is everytg sbb mama aku will not accept it if i xstd btl2,,bg ku ms dpn xtentu tp if kta dah hold a cert of digree ka master ka i will help us,,

The right job for you:
You're a practical person and will choose a secure job with a steady income. Knowing what you like to do is important. Find a regular job doing just that and you'll be set for life.
note:aku suka bnda practikal coz aku nih cpt busan dgn satu2 bnda,,n xsuka stick at one place,,so tlg la bg aku kja yg guna sgalnya yg aku ada,,

How do you view success:
You are confident that you will be successful in your chosen career and nothing will stop you from trying.
note:yup aku xnk sapa pon halang aku,,apa aku nak aku akan dapatkan,,aku jenis kras kpala,,itu matlamat aku maka itu hala tuju aku,,aku nk jd engineer bejaya,,doakan aku k,,

What are you most afraid of:
You are concerned about your image and the way others see you. This means that you try very hard to be accepted by other people. It's time for you to believe in who you are, not what you wear.
note:tepat skali aku mmg tkut dgn pndangan aku thdap dr aku,,hihi,,tu yg kdg2 aku cam ssh nk adapt dgn surrounding aku,,tp kdg2 bila bkenaan dgn benda aku nk akudh xpedulik apa org nk kata jnj aku dpt,,haha,,

Who is your true self:
You are full of energy and confidence. You are unpredictable, with moods changing as quickly as an ocean. You might occasionally be calm and still, but never for long.
note:sgt2 tepat ok!!aku mmg unpredictable n mudah tukar mood,,once i cry i can laugh just in 2 minits different,,cam owg gila ja kan,,hihi,,ya aku mmg calm sbb aku suka pendam,,walaupon dlm dh berombak sakan,,tp pamerkan calmness is the best,,

Tuesday, March 24, 2009

-asam garam kehidupan-

in any relationship,,mst ada misunderstand kan,,
mst ada gaduh2 kan,,
tol ak???
btl la,,

tipu la klu ko kata ko bcinta tp xpnah gaduh,,
ko bkwan tp xpnh kecik ati dgn kwn ko,,
tp itu smua mematangkan kta,,
dlm stiap phubungan n stiap ranjau kehidupan ni,,

cewah ayt nak best ja kan,,
cam apa g,,
pedulik la,,
jnj aku suka,,

ada aku kesah korang xsuka??
xda kan,,
so wateva,,

sometmes apa kta wat dmata owg nmpk plk,,
but it is normal in our own tought,,
tol ak??

yala ikut pala aku,,
smua aku kta btl,,
bnda salah pon aku btlkan aja if aku suka,,
haha,,statement keji di situ,,

xda la tp aku mmg keras kpala,,
tp skeras2 aku keras lg kanda aku,,
hahaha,,tp bior la,,
dia keras bgs gak,,
leh lmbutkan aku nih,,
klu xmmg nek kpala la aku nih,,

thnx ya sbb sll take care of me,,
jg stiap tgkah laku syg,,
love u more than anytg,,
walaupon kanda kdg2 almost tawar ati dgn diri ni,,
tp tlg la trima cintaku,,
kerna diriku xpnh nk mnyintai owg lain slain drimu,,

-pictures bsama mreka di kl-


mirror2 who is da beauty one here???hihi,,


muka hudus aijum,ejay n aku,,lalalalaa

gila pose ala2 wallpaper model gitu,,shoot yg baik,,good job to me,,pndai timing snap pic niih,,actually dpa nih xready g tme ni,,tp it looks cools,,tu yg aku snap,,hahaha,,pndaikan aku,,

for those yg janji cam apa g,,nk gather sesama konon,,tp xtrun kl,,sila la jeleskan dr k,,n tiada maaf bg uollss,,

Monday, March 23, 2009

-ttg aku dan ...-

aku aritu nk cta ttg sourcing kan,,
adoi la lupa lak,,
hahaha,,
team br aku adalah team sourcing kan,,

camna aku nk mula crita ek,,
mls la,,
meh ku cta life ku kat intern place nh,,

tak kan aku intern kat CELESTICA MALAYSIA in KULIM,,
ok company nih ala2 chain supply company la,,
bukan ala2 dah,,
mmg dpa chain suply pon,,

kira cam owg tgh la,,
antra customer n vendor,,
antra pembeli dgn pembekal,,
lbh kurang camtu la bhasa mudah nya,,

k aku nih dok department GSC,,
Global Service Center,,
department nih la yg deal antra 2 pihak,,
dpa la customer dpa la vendor,,
means ala2 la,,
bkn btl2 pon,,
dpa aku ckp dgn vendor sbg customer,,
n depa jg la ckp dgn customer sbg vendor,,

activity yg sll dilakukan,,
adalah calling2 la,,
skejap call customer,,
sekejap call vendor,,
aku dok cini ari2 dgr call2,,
lth aku,,
dah la call smua speaking,,
bahasa la masing2 dgn accent negara msg2,,
aku nih phm xphm,,
dengar ja rr,,

ok dl aku dgn MATRIX team,,
cewah cam matrix revolusion lak kan,,
hihi,,
MATRIX ni la yg plg byk deal dgn customer,,
lpas setlle dgn customer,,
passed kat ASPECT team lak,,

ASPECT team akn validate,,
cam verify la kot,,
or make sure la vendor2 yg customer plh tuh available,,
then lpas ASPECT settle,,
pass lak kat SOURCING,,

hah team SOURCING nih la aku dok skg,,
kat cini,,
keja aku RFQ,,
mungkin dak2 BIS taw la pa bnda,,
Request For Quotation,,
means aku kna cr supplier contact n RFQ depa,,
dah dpt aku akn update dlm system,,

actually byk mean dgn system n excell ja kat cini,,
aku as ENGINEERING student mmg elect poci la,,
xda pa pon aku gain,,

so aku leh conclusi kan,,
aku dok cini dah leh jd ala2 IT programer masa aku dgn MATRIX n ASPECT,,
sbb smua ttg system failure mnjadi tggjwb utk bfikir how to upgrade the system,,
wah2 hebat kan aku,,
up dr sndr,,

then now aku almost kta,,
aku adalah BUSSINESSWOMEN lak,,
aku deal dgn vendor or nama sedap sket adalah supplier,,
hahaha,,

apa ttg engineering aku dpt pon xtaw,,
ada kot sket2 ttg component2 electric,,
dah nama kilang electronic,,
so bnd2 tuh ja yg aku taw,,

walaupon blambak ja bekas engineer dlm department nih,,
tp aku stil xdpt engineering knowledge or apply any courses yg aku std dl,,
wateva la,,
jnj aku dpt gaji,,
cipot pon jd la,,

ok sejak2 xda pic nih,,
aku suka ngarang pjg2 kan,,
siot ja,,
xda sapa pon nk bca,,
aku taw,,
bior rr,,
ni cra aku lps tensen,,
mnaip ja,,

sekian...

-besama mereka-

as plan,,walaupon hampir xmjadi,,aku g kl,,jumpa ej,,
ish nih cam dah smp cta tgh2 dah kan?..
eemmm,,
camni la,,
pinat nk blk smenanjung,,
then dia contact km ckp nk jmpa,,
means gather kat kl la,,
mn g umah sewa si aijum n eija la,,

then nk jd alkesah tragis2 nya,,
pinat last minit ckp dia xleh gather,,
sbb mak dia soh doa blk ipoh trus,,
da kndr kat kampung dia,,

so kitorang dah angin sket2,,
tp msh sepui2 bhasa la,,
then aku n ej ckp,,
xkesah la xda pinat,,
kita2 ja pon ok,,

then tungging tbalik,,
p mai p mai,,
ej ckp nk cancel,,
xnk g kl,,
aku dah mula la nk panas,,
xdanya angin sepui2 bahasa dh nih,,
mau tbakar ati den nih hah,,

aijum lak cam nk sokong ja,,
dia ckp tgh bln mn da duit,,
ada ka aku soh g shoping,,
xda kan??!!
aku ckp gatther ja kan,,

so wat!!!
aku pon emo2 sket2,,
maka ej pon terphysco dgn emo ku,,
maka dia mjadikan drnya nk g kl,,
ssh pyh dia cr owg yg sgp tumpangkan dia g kl,,
dah sah2 minah nih xnk nek bus,,
mabuk katanya,,
settle ejay,,

endang lak,,
dia ckp da test ptg jumaat tuh,,
then aku ckp la,,
p la lps test,,
mlm tuh,,
bkn xleh pon,,
then dgn bangga nya dia bg alasan,,
nk tgu brg smp la,,
da hal antra hidup dan mati la,,
so aku cam mls nk amik port lbh2,,

aku dah cam nk emo sket2,,
tp pura2 cool lg,,
huhu,,
aku kata xpa la,,
aku ja yg p,,
memandangkan ej pon dh da kat kl,,
aku nk cancel pon dah xleh,,

maka aku pon mdapatkan tkt la nk g kl dr alor staq,,
tup2 adik aku awin nk ikut,,
so kna la tgu dia blk sekolah,,
mlm br btolak,,,
dah tu bus lak delay cam apa g,,
kul1 br grk,,

opsss!!!
lupa kisah si aijum,,
dia nih sengal,,
cakap xnk stay kat umah sewa,,
kalut nk blk bahau,,
omsick katanya plus annsick,,
siot ja,,nk blk mgatal ja taw,,
aku pon tembak dia xhengat la,,
hahaha,,
padan muka,,
sapa soh plh bf dr kwn,,
kn dh kna dgn aku,,
hahaha

then aku pon smp kl pg sbtu,,
ej dah da kat kl 2mlm dah,,
aku smp si fikri kwn maktab ku yag amik aku,,
dia amto ku g umah dpa nih,,
kat taman melati,,
smp2 ja tgk2 aijum ada,,
hahaha,,
cilakak tipu aku,,
kata nk blk,,
kan dah pdn muka,,
kna maki dgn aku,,
hahaha,,

then bmula la journey ktorang,,
tgk2 ajim pon ada,,
join km,,
lyn ja rr,,
ajim bw km g sunway,,
bygkan wei 6 org dlm kancil ajim tuh,,
dr melati ke sunway lak tuh,,
bkn dkt,,
hahaha,,

tp p jg,,gediks nk p dgn kreta sgt,,
pdn muka,,
then smp sunway,,
awin n ajim g ice scating,,
aku,ej,eija n aijum g window shoping,,
konon nk shoping,,
tp dah sah2 xda duit,,
window ja rr,,
ej ja yg shoping,,
tu pon jeans edwin selai,,
huhuhu,,

then blk melati smula,,
makan kat old town,,
then ajim nk blah dah,,
dia da hal,,
then km g amik brg ej,,
lpk mc d kat petronas tmn melati tuh,,
tgu si yeng kwn ej,,
amik ej la,,
ej mmg blk brjemput, p brantar,,
standard dah,,
owg jenis xthnn nek bus,,

yeng smp km pon blh,,
ej keja ari ahad,,
maka tgl aku n awin n aijum n eija ja,,
ahad km g lpk jln TAR,,
cr apa nth,,
cr mcm2,,
tp xda yg bekenan kat ati aku,,
last2 aijum gak dpt,,
bli telekung,,
Allhadulillah

then aku kol dila,,
cuzen aku la,,
then ktorang lpk kat umah dila,,
kat kmpung br,,
then pas mgrib,,
p mkn kat KEDAI KAPAL,,
aku pgl kdai kapal sbb ada sbiji kapal kat tgh2 kedai,,
then mmg dpa msk dlm kapal tuh,,
n kaunter byr dia kat tmpat kemudi kapal,,
huhu,,
dila ramai owg kat kadai tuh,,
oder2 smp la mknn kami,
mka makan la kami,,
tgk dgn ramai owg dgn suasana best camtuh,,
igt sdp la,,
tgk2 aku rasa aku msk lg sdp,,
huhuhu,,
hampes ja,,
tp tlan ja,,
lapo,,

then dah mkn blk melati,,penat2!!
aku xnk blk lg,,huhu,,
so aku msg SV aku ckp aku nk cuti isnin,,
hahaha,,
maka aku cuti la isnin tuh,,
isnin tghari br aku grk blk aloq staq dgn awin,,
bgn subuh2,,
eija n aijum dah dok siap2 nk p keja,,
huhu,,
aku pon slm2,,
smbg tdr blk,,hahaha,,
then dlm kol1030 camtuh,,
fikri mai amik aku nk antr g pudu,,
b4 g pudu sgh klcc antr kunci umah aijum,,
huhu,,
maka pulang la aku ke aloq staq,,
smp dah dln kul645,,
ma mai amik,,
trus blk umah,,
rehat mnd mayang tdr,,
hahaha,,pg2 subuh bgn,,
nk grk blk kulim,,
KEJA!!!
malasnya,,
aku pecut smp opis pon dh dlm kul820,,
xkesah la lwt pon,,jnj ku mai keja,,
huhu,,

sekian...
no pic sbb ej jahat xnk sent kat aku,,
dlm facebook ej bykk la pic,,
sbb amik pakai hp dia,,
hp ku kan rosak,,hukhuk

Sunday, March 22, 2009

-aku bmula smula-

aku nk berbloging jg!!aku xkira!!
aku nk cta mcm2,,
tp xda pic,,
adakah itu masalah???
bg aku ya sbb aku xsuka xda picture,,

wawawa,,
sapa2 tlg la hadiahkan aku camera,,
yg murah2 pn jd la,,
hukhuk,,

klu aku nk bli sndr aku mst la nk cybershoot pnya camera,,
tp sah2 aku xmampu,,
wawawaawa,,

tlg la aku,,kesiankan aku,,
emm,,
aku skg kat opis,,
aku kat team br skg,,
team ni nama dia SOURCING,,

taw ak apa cta team br aku nih???
hah meh aku post next entry utk cta sourcing nih,,

Friday, March 6, 2009

-choc-

bila mrajuk dpt chocolate,,emm best kan klu camtu,,jenuh gemuks,,hahaha,,thnx chocolate,,make me epi always,,aku if xepi mmg sll ja mlantak chocolate nih,,

-aku nak mati???-

hah this week aku cam plik2 skit,,bdan ku panas,,tgn ku mgigil sjuk,,smp pucat lesi,,kuku ku membiru,,ahhh,,tanda2 owg nk mati nih,,aku cam bengong2 ja mgu nih,,otak pon ayik xbfungsi ja,,hukhuk,,apakah ini smua????

kuku ku membiru,,nampak ak???
kuku yg huduh,,ni xbiru ni masa sehat lg kot,,a week b4 aku seram2 sejuk,,sj boh tnjuk kuku xpotong n nk bg compare kuku tme aku seram2 sjuk dgn normal,,nmpk ak bezanya???ssh kan,,hahhaa,,

-loker room-

aktiviti di loker room,,hahaha,,

mkn junk food sgt havock,,look at lina punya gaya,,memasukan super ring dgn penuh gaya bulat,,,o0o0o0o0,,
anis,wani,lina mkn aja super ring,,

apala yg wani n lina dok usha nie ekk??

gosip apa la yg wani dok cta smp anis,ain n adib xbekelip tgk si wani nih,,

anis wat apa nih wei,,smua pndg dia,,

emm very the enjoyable dak2 nih,,all them are my internships buddies,,farah ja xjoin,,majuk n moody ja aritu,,napa nth,,peot kot,,kuikuikui,,*peot=period tme:D

Thursday, March 5, 2009

-thinking of you-



Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed
You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know
Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes
You're like an Indian summer
In the middle of winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test
He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself
Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into...
You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know
Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes
Looking into your eyes
Looking into your eyes
Oh won't you walk through
And bust in the door
And take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay...
sedang layan lagu ini,,the meaning so mendalam,,huhuhu,,dedicated by ejay for me to listen to it,,nice n full of meaning,,ayuh layan mood aku,,

Wednesday, March 4, 2009

-event bulanan-

apakah yg akan disambut stiap bulan oleh sesiapa saja kat dunia nih???mesti la sambut...........birthday,,tol ak,,xkira bday sapa pon if kwn kt mst la kt sambut xpon wish kan???so as mngingati ari ktuaan rakan2 kita maka opis ku sokmo2 sambut,,every month mst da mkn2 smpena bday xcelebration,,maka utk bulan feb adalah bday kak irah,kak rosnah n bee fen,,utk yg sbelum nih pnya bday lak adalah sapa ek,,lupa lak,,huhu,,moh lyn pic k,,

bday cup cake for bday person bln2

menu adalah nasi ayam n pisang,,pic not available sbb lapo maka aku ngadap ja makanan aku so xda la muka2 bday buddy or opismate ku yg cria2 menuakan dr mreka,,huhu,,
memandankan bday party bln1 punya aku terlupa uplod n publish,,maka now aku campur aduk ek,,yg bln1 adalah bday preeshena,kak aida,kak za n syham,,
bday cake utk bln january punya,,indulgence secret recepi,,yummy,,

bday buddy

kak ayu,,jaga makanan ek,,hihi,,

food
desert

kek utk aku,,sedih gilo,,

si pemotong kek is lindsay,,yg bg kek aku jd cam tu,,sdh2,,

-date with...-

sv aku ni,,nik azharudin nik hassan n team mate aku fazry,,

fazry n kak za,,notes: kak za X-UTP

simran n abg nik,,we oll smua under abg nik supervision la,,ops lupa nk gtaw,,arini abg nik bw km ank2 buah bwh jagaannya mkn kat black canyon,,memandangkan terlalu asyk sembang,,sampai2 ja mkanan trus bdal,,maka aku lupa nk snap pictures,,smua pictures nih adalah lpas prut nk meletup dah,,

as desert,,fazry lanja kami smua big apple donut,,memandang kan smua dah kekenyangan maka bw blk opis n critanya tapaw blk umah la,,huhu,,maka diner aku mlm tuh adalah donut big apple yg mgemuk kan serta mrosakan diet seimbang,,haha,,layan ja,,no pictures of donut sbb telupa nk snap bla smp umah trus mmbedal bsama osmet ku,,


-aku di paw-

as dijanjikan dgn ae ktorang nk g mkn piza,,so apa lg of da cos la aku yg kna lanja,,sbb aku ja bgaji skg nih,,so aku bw la awin,baby,mira(cuzen) n ae g mkn piza kat tesco,,

they are yg mkn duit aku

pizza yummy,,gambo pizza click sini

then lg sx aku di paw mreka,,sgala bagai dpa angkut buh dlm troly nih,,skali aku p byq amik ko,,RM171++,,muahaha,,terlebih bajet tuh,,nasib ae ada,,topup duit dia rr,,klu dak jwbnya kna gadai pa yg ada rr tme tuh,,huhu..adik2 ku mmg bijak sgh paw aku,,

then blk umah,,ops lupa nk cr adiah bday mama tp xda yg bekenan,,maka aku blikan mama donut big aple ja rr,,tu ja yg ternampak,,besa la tesco bkn da papon..aku mls g tmpt len dah,,rushing nk smayang,,huhu

Monday, March 2, 2009

-cik liyza kerna kamu aku terpaksa-

actually ini adalah benda yg aku dapat,,aku DITAGGGGGGGGGG!!!huhu,,liza napa la tag bnda yg melecehkan nih,,tag la yg best2 sket,,hihi,,nway thnx ek,,sbb aku suka ja lyn tag,,



i am...alive,,msti la aku idup klu dak camna aku nk wat smua nih,,

I really want to go to...JAPAN,,sama cam liza sbb aku suka dr kecik2 cta2 aku nk p sana,,tp aku xnk honeymoon kat jepun,,aku nk g jepun sbb aku nk tgk bnga sakura,,





my favourite place..aku bg 3 amik ko,,

beach,,so calm,,

waterfall,, bestnya leh mandi sini,

camna eja tower nih ek??kat paris tuh,,aku suka tme mlm2 so byk lampu,,romantik gitu,,i like u,,



my favourite thing,,hamdphone n laptop ku,,tp ku bg handfon ja ek,,xlarat google,,




6500 nokia slide handphone ksayangan aku








my favourite drink,, aku suka sprite la






i was born at...umah kecik,,aku xda pic umah aku la skg,,so pic umah kecik ni ibarat umah aku la,,




i am study at,,utp iaitu UNIVERSITI TEKNOLOGI PETRONAS,,




my favourite colour..red


mawar merah lambang cinta n jg smangat






i live in...kedah jelapang padi,,

kedah maju 2010



favourite story,,

gossip girl.x.o.x.o sakura



my hobby,,pegi bcuti habis duit,,



my wish,,kawen la,,pa lg,,tp nk grad dl,,





kesudahannya aku xnk tag sapapon sbb sgt susah n leceh wat tag nih,,plus masa aku wat tag nih,,aku kat opis,,si lindsay nih,,team leader kat opis aku mai tgur aku "nana xda keja ka"dah taw aku mmg xda kja tgur lg,,wat skt ati aku ja,,trus hlg sgala mood aku nk bebloging arini,,menci tol kat dia,,dah la aku mmg xbpa suka kat dia,,dia cam garang aku tkt,,dl aku training dgn dia mmg aku cuaks gla,,skg aku dgn team lain so aku nek pala sket rr,,tp dia tgur gak aku,,ahhh,xsuka,,see tag kali nih ada luahana ti aku lak kan,,menci menci menci taw,,