^_~

Friday, June 3, 2011

Zero point

Fuhhh..tgk la picture tu..korang taw ka main benda ni??aku igt dulu zaman aku kanak2 permainan ni la yg aku main petang2..kalau aku tak main basikal aku main zero point or lompat getah..aku main dgn cousin aku ja..waaaaa..dulu power kot..kuikui..

Eh lupa nk gitaw pic ni aku gugel ja..selalunya permainan ni owg pompuan main..tapi sbb malas nk gugel lelama aku amik ja r gambar budak laki yg main pn..

Ok punca tiba2 aku letak permainan ni adalah sbb aku rasa manusia or kanak2 zaman sekarang ni dah tak tau main or tak penah main permainan ni..yala manusia sekarang main psp..ps2..ps3 bagai..mana la reti main camni kan..kanak2 zaman aku dulu lagi sehat la..petang2 akan main benda camni..main kejar2 or bahasa aku ckp 'aci ligan'..main tuju kasut..main 'aci cup' haish mcm2 n zero point ni salah satu la..tak lupa juga permainan tengteng or aku sebut 'jengket2'..semua permainan mengeluarkan peluh taw!!bukan cam sekarang budak2 main psp n seangkatan so duk dlm umah ja..tak sehat langsung..tak bersosial langsung..haish kecewa dgn dunia sekarang..

Kalu la kalau boleh nak ja aku ajak adik2 aku main balik zero point ni..agak2 korang nak gelakkan aku ak?tudia budak gemuk main zero point eh salah aku dh bukan budak kwn2 aku dh ada anak so cam blh dpt tittle makcik ja kan..nnt owg ckp isk makcik gemuk tu main...boleh ka main...wat malu ja..hahaha apa2 la..

Weeehaaaa..rindu zaman kanak2 aku dulu..
Sobsob:'( nnt anak aku akan aku ajar dia main permainan oldskull camni!hahaha..takdanya aku nak mewahkan dgn psp bagai :D

Love
SaKuRa MiYuKi ^_^
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comment:

fRaMe+LenSeS said...

hihihi,. beshnya la. hehe