^_~

Wednesday, December 22, 2010

Games!~!!

sapa suka main game??mesti ramai suka kan,,
lagi2 lelaki,,hehehe,,
aku tak suka n tak pandai main game ok!~
taw ak game minesweeper yg sll ada dlm computer kita???
sapa tak taw memang kes teruk la,,haha,,
aku just nk gtaw smemangnya aku tak taw cmna nk main game tuh,,
dah btahun aku main,,
aku ingat jerangkap samar ja,,haha..
rupanya mmg ada cara main,,
tula kalau nk taw baca la kat help tuh,,
n arini aku nk tunjuk yg aku dh menang main game MINESWEEPER!~
dari aku zaman kanak2 aku main sumpah aku xtaw main cmna,,
malu gila,,hahaha..
tadaaaa~
ni la rupanya bila dh menang men game ni,,hahaha,,masa dh  menang pn aku xtaw yg aku dh menang,,jahilnya aku,,hahaha~!

No comments: