^_~

Monday, December 20, 2010

I'M PREGNANT!!BUT I'M A VIRGIN!~!

-gambar hiasan-

look this teen girl got pregnant..what is in ur mind if u saw somebody at this age with this condition??
oh God..
everybody will have their own thought,,
positive  n negative thought will run through in da mind,,

ok penah dengar orang pregnant tp still a virgin??
oh god..itu mmg kuasa tuhan kan?
so far as i know..
Maryam..ibu kpada nabi Isa a.s..
mengandung tanpa suami,,
mmg kuasa Allah kan,,
tu kisah zaman nabi2,,

if kita renungkan sekarang.
kalau benda ni jd  kat kt..
in da20th century,,
agak-agak leh trima ak??
logik ak?

aku ada tgk cita HOUSE..
dia ada keluarkan teory yg perempuan boleh mngandung tanpa malakukan hubungan,,
dr segi apa yg House huraikan dlm cita tuh,,
mcm  masuk akal aku ja,,
yala aku ni bukan belajar biology,,
so aku senang r nk trima,,
mgkin la,,
tp hakikatnya..
sahihkah teori dlm cita tuh"?
btol ka kt leh pregnant tp still virgin?

telanjur bicara tentang virgin..
terasa cm nk tgk mv ni..
aku mmg jarang layan mv melayu kt panggung,,
tp ati aku terasa nk sgt tgk muvi ni,,
jomzzz!~

4 comments:

nisa fadzil said...

aku ada member yang pernah kawen n mengandung tapi gugur. sekarang dah bercerai. then dia kawen untuk 2nd time.

hurmm tapi dia ada cerita dekat si polan si polan bahawa dia 100% confident dia still virgin walaupun pernah mengandung..hohhhh cam mana tu nana pelik dehh..realiti ka auta

Nana Miyuki said...

wawawa,,aku pon pelik,,n ada gak aku goggle,,
kbarangkalian utk ngandung but stil virgin tu ada tp tipis,,
contoh mcm guna towel yg sama then tme tu got sperms on dat towel,,mgkn blh ngndung tp sperms kan xleh hdup lama sbb tu la kbrgkalian tu sgt tipis:P

eVy-D-YaNa said...

nak tgk 'aku masih dara' jgk...sbb ada asyraf muslim..hehe~ :)

Nana Miyuki said...

dyana>>jomzz tgk bsma..hikhik!~