^_~

Monday, March 2, 2009

-cik liyza kerna kamu aku terpaksa-

actually ini adalah benda yg aku dapat,,aku DITAGGGGGGGGGG!!!huhu,,liza napa la tag bnda yg melecehkan nih,,tag la yg best2 sket,,hihi,,nway thnx ek,,sbb aku suka ja lyn tag,,



i am...alive,,msti la aku idup klu dak camna aku nk wat smua nih,,

I really want to go to...JAPAN,,sama cam liza sbb aku suka dr kecik2 cta2 aku nk p sana,,tp aku xnk honeymoon kat jepun,,aku nk g jepun sbb aku nk tgk bnga sakura,,





my favourite place..aku bg 3 amik ko,,

beach,,so calm,,

waterfall,, bestnya leh mandi sini,

camna eja tower nih ek??kat paris tuh,,aku suka tme mlm2 so byk lampu,,romantik gitu,,i like u,,



my favourite thing,,hamdphone n laptop ku,,tp ku bg handfon ja ek,,xlarat google,,




6500 nokia slide handphone ksayangan aku








my favourite drink,, aku suka sprite la






i was born at...umah kecik,,aku xda pic umah aku la skg,,so pic umah kecik ni ibarat umah aku la,,




i am study at,,utp iaitu UNIVERSITI TEKNOLOGI PETRONAS,,




my favourite colour..red


mawar merah lambang cinta n jg smangat






i live in...kedah jelapang padi,,

kedah maju 2010



favourite story,,

gossip girl.x.o.x.o sakura



my hobby,,pegi bcuti habis duit,,



my wish,,kawen la,,pa lg,,tp nk grad dl,,





kesudahannya aku xnk tag sapapon sbb sgt susah n leceh wat tag nih,,plus masa aku wat tag nih,,aku kat opis,,si lindsay nih,,team leader kat opis aku mai tgur aku "nana xda keja ka"dah taw aku mmg xda kja tgur lg,,wat skt ati aku ja,,trus hlg sgala mood aku nk bebloging arini,,menci tol kat dia,,dah la aku mmg xbpa suka kat dia,,dia cam garang aku tkt,,dl aku training dgn dia mmg aku cuaks gla,,skg aku dgn team lain so aku nek pala sket rr,,tp dia tgur gak aku,,ahhh,xsuka,,see tag kali nih ada luahana ti aku lak kan,,menci menci menci taw,,


2 comments:

L juz f0r LIYZA said...

hahhaa..
adakah aku nyusahkan ang??
ad0yai,aku p0n t tag org..xpa2,kal0 dpt yg susah2 aku ign0re je..
suma demi ang cik sakura..hahahha..

nana41 said...

bgs cam tu la cik liyza,hihi,,syg ang