^_~

Friday, March 6, 2009

-aku nak mati???-

hah this week aku cam plik2 skit,,bdan ku panas,,tgn ku mgigil sjuk,,smp pucat lesi,,kuku ku membiru,,ahhh,,tanda2 owg nk mati nih,,aku cam bengong2 ja mgu nih,,otak pon ayik xbfungsi ja,,hukhuk,,apakah ini smua????

kuku ku membiru,,nampak ak???
kuku yg huduh,,ni xbiru ni masa sehat lg kot,,a week b4 aku seram2 sejuk,,sj boh tnjuk kuku xpotong n nk bg compare kuku tme aku seram2 sjuk dgn normal,,nmpk ak bezanya???ssh kan,,hahhaa,,

7 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tema entry kali ini "lihat kukuku"

nana41 said...

hahaha,,boleh juga tajuk cam tu kan,,xpkir lak,,hahaha,,

nana41 said...
This comment has been removed by the author.
Nem0 o0h Nem0 said...

ko x gie jumpa doc kerrr?

nana41 said...

huhu,,aku mls g jmpa doktor,,tp awl2 tuh aku png2 aku g rr doktor,,dia ckp apa nth ttg digestion prt,,xphm aku,,

L juz f0r LIYZA said...

pesanan utk cikNaNa~
sila p0t0ng kuku anda..
baru la dia xpucat dah~
hehee..

nana41 said...

hahaa,,aku cari kepit kuku xjumpa tu yg pnjg tuh