^_~

Monday, May 4, 2009

family weekend

weekend ni,,1 mei adalah ari pekerja,,maka smua owg cuti!!!! aku pon kompom cuti,, so blk aloq staq la mn lg kan,, aku blk pg jumaat smp2 ja aloq staq aku trus g lpk umah nisah,, hahaha,,harusla begosip habis-habisan dl,, hahahha,, lpk2 smp tgh ari awin kol ckp dia smp shahab dah,, aku pon grk dgn nisah g shahab amik awin adikku tu,, later km g lpk ct plaza la,,haha,, aku nk cr purse,, sbb purse aku kn dh buruk,, mnt owg adiahkan,,smp mati pon blum tntu aku akn dpt,, tol ak?? so kna la g bli sndr,,huhu,, pusing la ct plaza km 3 owg,, tp xda gak yg bkenan di ati,, aku nih crewet jg ek,, hahaha,, br sdr dr,, later dh xjumpa jg,, km pon g lpak kat karoke la,, smentara tgu si afif@budin bf tcinta si nisah nih smp,,nisah n afif

lpk karok harus la karus 4 5 lagu,,tp mlgnya aku ttgl camera baru aku tuh dlm kreta,, maka xda la picture2 bkarok tuh,,hukhuk,, xpa len tme plak ek,, hihi,, dh pnat karok km pon g makan sbb lapo,,pas mkn trus chaloooww,, mn xnya aku umah pon xjejak kaki lg sjak2 smp aloq staq pg tuh,, hahaha,,besa la aku nih,, kdg2 umah nisah tu umh no 1 lak,,hahaha,, ok la,, ari sabtu nya adalah lpk umah ja,, ehh xjg,, hahaha,,aku lpk umah nisah jg ari sbtu pon,,hahaha sengal kan aku nih,, al kesahnya aku nk g celcom la g terminate celcom berukband yg ats nama aku tuh,, hahaha,, dah g celcom dgn moto nisah,,km g pasar lak bli brg dapur,, lpk jap umh nisah mkn nsi smua,, nk blk xleh almaklum la pth kaki,, kreta aku baby bwa,, nisa lak kreta dia xcident,, huhu,,kna la tgu bf nisah mai amik,, ptg br si afif nih mai,,sengal tol kan,, mana xnya weeken ku dh 2 ari di umah nisah,, hahaha,, g as mall jap,,lpk sat tgu baby mai,, br aku grk blk umah,,hahaha,, sengal tol aku nih kan,,

ok la tme wth family lak la kan,, asal bca tajuk cam aku lpk dgn famly sokmo ja kan,, padahal 2 ari aku dgn nisah ja,,hahahaha,, emmm ahad tme for family,, bgn pg smyg subuh ja,,then lompat msuk blk mama lak,, hahahaha,,harus la aku,baby n awin smbg tdr ats ktl mama lak,, hihi,,then br la bgn around kul9 camtu,, lpk bekpas jap,, makcik n family smp,, bw 2 rkor ikan terubuk,, wah apa lg,, mkn besar la,, hahaha,, tp b4 that aku cian tgk mimi aku ajak la adik pupu ku mndi kan si mimi tuh,, kasi cun sket,, dah2 cun ltk tepi xmau nek,, hahaha,, then bmula la aktibiti utk psiapan lunch,,aku makcik n idaus jg bahagian bakaq ikan,,hihi,, best jg nih,, bakar dr xhujan smp hujan la,, haha,, tp sian mimi br ja mnd sabun elok2 dh kna hujan,, kompem2 kotor blk kan,, huhu apakan daya,, dh bkar ikan trubuk km smbg bkr ikan temenung lak,, hihi,,bkaq jgn xbkaq beb,, sedap gitu bau asap,,haha,, yg len2 mama amik part wat kerabu mempelam,, almaklumla musim mempelam skg nih,, harus kaya dgn mempelam,, mira n baby amik part buat sayuq,, sdp jg la sayuq dpa wat,, opss xlupa juga jasa dpa sagat or parut buah pelam utk wat krabu,,
hahaha,,penuh skill gitu,,

desert hanyalah buah betik,,
awin n syikin mghilang,,minah2 nih mmg xreti sket nk tlg wat2 kja dapur,, yg taw mkn ja,,huhuhu,,
finally terhidang,,opss sayur xcapture plak,,hihi,,xpa la ni pon nmpk cam sdap kan,,ringkas ja mkanan kami tp mkn xhengat dunia beb,,

2 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah giler sdap....

sambal belacan n kerabu pelam tu yg paling xthn tgk...

slurpp....

nana41 said...

taw xpa,,makanan owg lg standard rr,,sedap