^_~

Tuesday, May 12, 2009

share

xsemua bnda kt leh share,,xsmua bnda kt leh cita,,xsmua bnda kt leh luahkan,,tp once kt dh tlajak utk mlakukan smua bnda yg xleh share xleh cita xleh luahkan means kt mmg carik maut,,btol ka??tu aku rasa la,,smtme aku ni sng ja nk cta smtg kt owg kan,,smtme sgt ssh aku nk share smtg yg ku pndam,,plik la aku nih,,yea hal ni pnh aku mskkan as my weird things,,huhuhu,,

tp nk jg share kat cini,,aku broke up dgn mohd hazwan to those yg xnotice bnda nih,,here i anounce it,,hukhuk,,

perit di hati ku tgg sndr,, sdh di jiwa ku pndam sndr,, ksunyian di ati ku lupakan jua,,

but dont worry i am ok!!aku dh dewasa aku pndai jg dr pnd bw dr pandai hiburkan dr sndr,, love is not blind but it make us blind,, aku dh xbuta lg kerna aku dh xbcinta,,hahahaha,,

note:he proposed me back but im not ready to be back in a relationship wth needs comitment,,so for now let me enjoy my life wth anybody i want ok!!love myself,,

11 comments:

L juz f0r LIYZA said...

weh nana~
ang biaq bt0l??
seyes d0wh aku xcaya..
gila ah..sumpah aku xcaya??
pa penyebab suma nih??
adehhh...unbelievable~

nana41 said...

aduh,,liza pcaya la wat seketika,,kerna diriku sndr xpcaya,,wawawa,,but im ok fren,,huhu,,nnt kt gather kt smbang la ek,,xkn nk cta kat sini,,hihi

cutest_HAYAH said...

nana,..per kes nieh?
setau aku kowang okes jerk,..how leh jadik camnie nie?
be strong k,..ktorg cumer wit ko,..

nana41 said...

no komen,,later la kta gather smua br aku cta ek,,aku ok ja dont wory,,aku kan da kwn2 smua,,muahxx

L juz f0r LIYZA said...

owait..dats wut frens f0r~
aku tgu je k0rg hal02..
skang suma ngah cuti kn??
s0..plan n0??

nana41 said...

ang la plan wei,,nnt roger2,,tp weeken ja rr,, ang n aku kan keja,,hahaha

Atikah-san said...

dun wory coz will be more beautiful ahead k,

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

insyaallah akan ada yg lg terbaik dr ini...

nana41 said...

insyaallah,,smuanya akan ok n lbh baik,,aminn

Nem0 o0h Nem0 said...

kekadang hidup takde komitmen ni lagi best tau..

nana41 said...

aa,,btl tuh nemo,, aku sstuju,,so rlx kan dr dl,,msh muda,,lalalaa