^_~

Wednesday, March 30, 2011

Drink From Paradise Available on Earth

wallaweyyy..tajuk mau hebat..hehe tajuk ni adalah tagline restorant Black Canyon,,
Aku sangat suka makan kt Black Canyon ni..
Nak kata mahal standard ja la..
TomYam dia perghhhh meletup..
Nasik dia lak comel ja sll bentuk empat segi..
Western food dia pn not bad la..
Actually Black Canyon ni specialise in Thai Food ssb tu TomYam dia TERBAIK..
Setiap kali aku g Black Canyon mesti rasa nk makan tomyam dia walaupun dlm otak set nk makan makanan lain..
Huwaaaaa kuatnya penangan Black Canyon kt aku :)
Ok bekenaan dgn tajuk n tagline restaurant ni..
Serius babe aku jatuh cinta dgn semua drinks dia..
Tapi dia banyak drinks base on coffee la..
Mocha blended+capucino seangkatan dengannya la..
Nak sebut semua letih rr..hehe..
Aku ni species tak da la pengemar ais blended drinks..
Tapi Black Canyon punya aku tak dapat nk tolak r..
Superbbbb!!
Wakakakaa~

No pic of black canyon coz I'm lazy :)

X.0.X.0 SaKuRa MiYuKi
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

meaw said...

macam nak try je ...... :)

Nana Miyuki said...

Must try!I love food!kalu ada masa mmg smua food n drinks yg I had tried I nk ltk dlm blog n review..but..wat to do ;(