^_~

Thursday, March 24, 2011

Indahnya CinTa Kanak Kanak

Indahkan kalau dapat kembali bercinta mcm zaman kanak2 dulu..
Cinta kanak2 ni semuanya sweet ja indah ja..
Tak perlu pikir benda lain pun..
Tak perlu pikir keja,,opis,,bos,,time in or apa2 ja bekaitan tanggungjawab bekerja kan..
Melalut ja aku ni..
Maksud cinta kanak2 yg aku suka ialah boleh sms smp subuh or smp tetido..
Boleh cakap fon lama2 smp habis kredit or melambung bil tepon..haha
Esok sekolah mak kejut..so xdala kebarangkalian nak lewat g sekolah or ponteng sekolah..
If dok uni nnt roomate kejut tak pon member tlg sign kan attendance..
Muahahahaa..
Heaven kan CINTA KANAK-KANAK..

Tapi sekarang..
Dah keja..
Dah ada tanggungjawab sendiri..
Tak kira la keja apa pun kerani ka engineer ka cikgu ka..
Semua kena bangun pagi utk pegi keja sbb tu tanggungjawab kan!
If masih hidup dalam keadaan CINTA KANAK-KANAK..
Mesti ada esk masuk opis punch card kaler merah..
Wakakakaa zaman skg ada punch card lg ka??so lame~
Mesti ada yang terbabas subuhnya..
Mesti ada yg menguap spoloh juta kali kt opis..
Mesti ada keja yg tak dilakukan secara efectif..
Haish!~

Rindu la zaman2 bercinta mcm kanak-kanak ni..hehehe..

So moral of da story bercinta la dr zaman kanak2 so tak da la korang terlepas peluang merasai INDAHNYA CINTA KANAK-KANAK..

X.0.X.0 SaKuRa MiYuKi
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

nisa fadzil said...

bila dah kerja banyak tanggungjawab. hidup dah tak seperti dulu T_T

Nana Miyuki said...

taw xpa..masa mematangkan diri..usia membuat kt semakin selective :)