^_~

Saturday, March 5, 2011

swensens moment :)





swensen ni terkenal dgn aiskrim dia,,
sedappppp~!
layan pic la ek,,
tp story dl lah,,
anne n me :)
diah n me :)
  
mula2 aku g swensen ni g dgn anne n diah,,
mereka adalah stomach mate aku,,
makan aja apapon smua tbaik!~
njoy sgt2 :)
ktorang makan swensen slpas g beli hp si diah ni,,
blo experia x8 rasanya:)
nah grab!~muka puas ati :)

mula2 dia gila2 nak vivas,,
tp setelah digoda2,,
tergrab experia x8...
sbb apa dia tergrab x8 ni???
sbb kitorang jatuh cinta pada promoter dia~!

promoter dia gila delicious!~
yummmmzzz :)

nah ni lepas kepenatan mmilih hp utk diah..she threat me n anne ice-cream dip choc~
sgt nice n rasa puas..
thanxx kanak2 :)

okes ni part1 of swensen selesai,,
later we went to swensen again,,
untuk meraikan birthday cik mayo,,
birthday girl~~!!
HAPPY BIRTHDAY MAYO!~
okes..
makan kat sini sedap juga,,
mcm gambar si mayo ni,,
apa ek makanan ni cheese baked rice ka??
aduh sumpah aku lupa nama2 makanan kat sini,,
tp worth la makan kat sni,,
xdala mahal sgt,,
makan sedap,,
kenyang!~
so layan picture ek :)
attended:paan..diah..anne..mayo..me :)
diah n me
paan n anne :)
the couples~~!
with the foods~!

mayo~birthday girl with diah kanak2 pecinta elmo~!
anne n mayo~!


us :D
beratur time nak bayar~!
ada error time bayar sbb ktorang cancel 1 order tp dia count in bil,,
so lama jg tgu bnda ni settle :)

food~~!

cheese baked rice :)

love ^_^ sakura miyuki~~

No comments: