^_~

Monday, August 1, 2011

Stomach Mates

they r my stomach mate..
berapa kali aku nak gitaw entah la,,
tapi hari ni,,
aku kerinduan sama semua teman2 aku,,
kalau ada org perasan,,
post aku hari ni semua berkisar tentang kawan2 aja,,
hurmm,,
dengan mereka ni aku rasa diri aku tak da masalah,,
hidup hanya makan dan enjoy,,
ambik gambar serata pelusuk dunia menjadi kegemaran kami,,
aku diceriakan dgn gaya dan sikap dari setiap seorang dari mereka,,
diah dgn gaya kanak2 dinosournya,,
mencuit hati ku,,
menghambat segala kesah gelisah hati aku bila bersama mereka,,
anne dengan sikap kuat merajuk dan perasan comel,,
hahaha,,
dia mmg selalu wat aku tergelak dgn sikap dia,,
dengan reaksi dia,,
lagi2 bila dia merajuk dgn si abg bf nya itu,,
hehe,,
anna,,
dia ni pendiam aja,,
but she have its own way showing a friendship towards me,,
rasa cam she n me ni byk gak common things,,
she is single,,
n me too,,
but i tak taw lak sekarang masih single kah kamu anna??hehe
i love da way u all r!! :D

bulan puasa ni nk makan byk2 pn pikir jg..
sebab taknak terlalu ikut nafsu syaitan..
walaupon kami ni kalau makan tak penah tak habis,,
hehe..
tunggu lah masa yg sesuai leh berbuka besama..

love u all 

3 comments:

Anonymous said...

hahaha..hampehhhhh...but i love u toooooo muchieeee..! miss u~
-bish2-

Nana Miyuki said...

I miss u tooo..hope will have time with u soon dear :D mmuuaahxx
Jumpa u nk hugs kiss u miss u much2 hehe

Anonymous said...

eeeeeeee...batal posaaaaaaa~ wek wek! haha