^_~

Thursday, April 14, 2011

How To Make Lovebite

Nah amik kau tajuk aku terang lagi bersuluh..wakakakaaa..napa aku came out dgn benda ni??this is because before this aku ada letak tips camna nk get rid of lovebite..then adalak yg coment 'aik cara buat xajar camna nak praktikkan cara get rid of it'..
Nak memandangkan aku balik keja agak lewat ni n aku susah nk tido..
Meh aku share cara2 nya :)
Lovebite ni actually lebam yg terhasil dr hisapan atau gigitan manja yg agak keras..
Isk tak sedap la cakap dlm bm mcm words dia menggelikan jak..wakakakaa..
Apa kata aku guna bantuan gugel..
Kt letak cara in english k..
Nnt aku translet..
Hehe..
"Love bites are nothing more than little bruises that are caused by sucking a little too vigorously on someone's neck. "
-lovebite hanyalah lebam yg terhasil... Mcm intro aku td-

" When too much suction is applied to the skin, especially if a little biting action is involved, the capillaries closest to the skin's surface have a tendency to burst. Blood is then released into the surrounding skin and you are left with some nice little love bites and bruises. "
-terlalu byk or kuat kiss yg kena kat kulit n sedikit gigitan manja..menyebabkan kapilari darah yg terdekat pecah..maka darah akn terbebas ke kawasan sekitar kiss+suction+gigitan..terbentuk lah lovebite or lebam kecil akibat capilari darah tu terpecah :) -

Okes got it or not?
Kiss+suction+bite = burst of blood capillaries~LOVEBITE~

Cukup la ajar sikit2..
google ni sgt bgs kn ajar mcm2..
Next time akn bg tambahan tips nk get rid of it k :)

Nitezzzz
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

Anonymous said...

wah! wah!
-bish2-

Nana Miyuki said...

Bish2:u xperlu diajar kot lalalalaaa~

Anonymous said...

haha..hampeh..sucking2 ni i mana reti..kna ajar i la sifu..lalalalalala~
-bish2-

Adam Zulhilmi said...

homaii..... sy xpenah buat :P

fRaMe+LenSeS said...

tu dia tips.. ahahaha.. :P