^_~

Saturday, April 30, 2011

10 Things About Me

1-my name is Syazana Nadzir..oh did I ever mention my full name here?Lupa sudah hehe..friends called me nana,ana,zana,syazana n syaza just a person called it till now-_-' Family called me kakak or kakcik :)

2-I am a graduated student from UTP..in mechanical engineering..masa sekolah rendah aku sek kt perlis stella maris then pindah kedah sek dato wan mohd saman..bla secondary skul aku sek agama (P) perlis then balik kedah sek teknik alor setar.. :)

3-currently working at penang in a consultant as mechanical engineer..I'm doing design..dealing with autocad-_-"

4-i am anak kedua dr 4adik beradik..ada 2adik perempuan..ada seorang abang yg dah berkahwin dan bakal mndapat anak kedua..maka skrang saya ada seowang niece n otw utk no2..weeee..

5-saya seorang yg pandai memberi nasihat tapi sgt tak pandai nak nasihat diri sendiri..in addition saya seorang yg love new things but hate changes..saya susah nk ubah ati saya pada benda yg dah lama besama saya..as Mika n BaBy if one day I will have new buddies Mika n BaBy will owez things that b with me..never let them go to others:)

6-saya seorang yg suka wat benda ikut hati..for me its a self satisfaction when I did something without think rasionally..rasa cm doing crazy things or weird thing release my stress :) weird kan I @_@

7-saya manusia yg suka bahgiakan orang yg saya sayang lebih dari kebahgiaan diri sendiri @_@ saya juga sangat pemurah-_-"

8-saya seorang yg degil keras kepala -_-" susah nk dengar ckp orang kalau hati dah nekad..as example if I said I love u that's mean only u I love!no one else::pathetic::

9-saya ada split personality which I will act diffrently to different people+environment+time..as example..me in fb mayb owg akn ckp sombong but me in tweet world will said I'm pathetic I guess :)

10-saya seorang yg agak pasif means ssh nk memulakan perbualan tapi once u noe me I can talk all things coz sometime I will become someone that not a secretive person..

Waaaahhhh penat juga nak pikir nak tulis apa ttg aku ni ya..do I really noe myself??hahaha..damn..this is just a quick written of myself..wanna noe more bout me do be friend with me :)

X.0.X.0 SaKuRa MiYuKi
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Orait. now i knw 10 things bout u.. :P

Nana Miyuki said...

hehehe..wait for 10things next day insyaallah :)

Mr. Straw said...

kenai dah...hahahaha..

eezance said...

salam singgah... :) nice..

Nana Miyuki said...

MR.STRAW:kenai ka,,hehe..

EEZANCE:singgah ja ka??mai la join kn goreng pisang..

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh da wat.. :D

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/05/day-one-10-things-about-me.html