^_~

Friday, April 22, 2011

Sifu

This is mr kuan from sarawak..as aku penah kenalkan dlm working world aku kn..dia ni la yg mnjadi tok guru aku..mengajar aku sgala ilmu mechanical engineering..tanpa dia tkontang kanting aku dlm opis..huhu..dia byk tolong n ajar aku..tak penah kedekut ilmu..dia jg la tmn aku lunch..bila dia meeting maka lunch sorang la aku..huwaaaaa..ah kuan sgt baik n rajin..stiap ari keja smp kul10mlm..setiap minggu keja 7ari..gila kan dia..isk3 aku xsanggup kot..hilang SoSIAL life aku wakakaka..
Ok lah dia ni sgt bgs kalau xda dia aku pn tak mau keja sini dah huwaAaaa..aku byk bgantung harap dgn dia..semoga ahkuan mendapat kebahgiaan sll :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: