^_~

Monday, May 2, 2011

Unbelievable

Wallaaaweeyyyyy sungguh tak ku percaya..cuti weekend kali ini aku langsung taku kuar umah..tak kuar lepak..tak kuar tengok movie tak kuar jumpa nisah..aku just kuar g makan kenduri tu pun sebelah umah aku ja..3ari ok aku tak kuar umah..aku dah la manusia yg tak tau duk diam dlm umah..asal cuti ja mesti ada ja event aku n kengkawan plan or dgn adik or cousin aku..huwaaaa..minggu ni cuti 3ari sbb cuti ari pekerja sama..mmg aku betol2 duk umah rest ja..spent quality time on myself!!just tgk tv tgk series yg tertangguh #vampire diaries n #smallville :)
Mika juga aku janji nk layan dia baik2 minggu ni tak juga ku tunaikan..weeee sowi mika tak da mood langsung nak drive kamu oh mika syg..mungkin sbb belum gaji sama nak manjakan mika pn cam tak semangat..hehe..sabar ya mika mungkin lepas ni I bawa u g facial ok!kasi polish baik sket.. :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: