^_~

Saturday, February 7, 2009

-AkTiViTi MaLaMkU-

asal mlm ja mst kuar,,asal kuar ja mst mkn,,adoi la,,asal gaji ja mst mkn western,,camna nk kra aku diet nih,,hukhuk,,tp lyn kan aja rr aku kuar mkn dgn dak2 intern nih,,


we r at the table of N8 restaurant,,we r sgt la gumbbira smbg mcm2 gelak bgai nak mampus see the result below,,hahahaha,,













pirul patahkan kerusi sbb dia gelak kuat sgt smp roboh krusi ni,,haha,,
ni hah owg nya syafirul dr UTEM,,

aik muka malu???
muka pasrah,,

mkanan smp,,comel ja bekas2 dia,,

mkanan ku fish kebab,,sedaaaaaaaaaaappppp,,

adip punya pon sdp jg,,chiken kebab,,dia pnya ada sos dlm love2 xaci tol akunya xda,,huhu,,

kmesraan adp n pirul???apakah???spoted!!!hihi,,

lagi mesra???pirul tlg adib utk mkn,,haha,,tlg potongkan makanan utk adib smp adib cuak ganas sgt pirul nih potong,,spotted again the way the are,,X.O.X.O. sakura,,

pijan

muiz

ngo

wan,,kwn umah hary,,

igt ak ni???hary,,dulu last post on JJ perda aku ada kenalkan mamat nih,,dl aku kasik dia tittle playboy kan,,hahaha,,tp mlm ni dak2 ni kasik title br lak kat dia,,apa ek??hahaha,,GIGOLO,,hahaha,,lwak seh,,padan muka ang,,

sekian jumpa lagik

No comments: