^_~

Wednesday, February 11, 2009

-Y am I here??-


knapa aku berbloging???
coz aku nk luahkan ati aku kat cini???
ada owg baca ka???
hahaha
niat aku yg sbenarnya adalah
nk jadikan smua memory aku disimpan dgn baik
bla aku lupa wajah2 kawan2 aku
boleh la ku imbau smua pic2 dlm blog bsama story nya yg ku muatkan
hope smua ini akn jadi diari idupku
tersimpan kmas memory2 manis ku
biar la memory pahit ku hilang bsama masa yg bjalan
namun xkan ku biar kan memory manis ku bsama teman smua
hilang ditelan arus masa

mata smakin tua smakin kabur
namun ku tetap akan menatap wajah2 teman2 ku
di hari mndatang walau setua mana pon aku
moga aku dberi kekuatan
utk trus mngingati
saat manis ku bsama teman2 smua
love all my frenz muahxxxx

5 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

aku baca jek blog kamu ni,walaupun ko rs xde org bc,aku ttp ade....=p

nana41 said...

oh thnx to nemo,,muahxx aku syg ko lbh2 ek,,:D

cuitnazz said...

Ehhh.. ada org bacala.. samada dia nk komen dgn tak nak jer...

sweethOneY said...

sy dtg bace ni :)
samala ngan sy.. blogging x kisah la org bace ke x.. yg penting kenangan peribadi :)

nana41 said...

thnx to all yg baca walaupon xda la sangat huhuhu,,knagan bsama,,