^_~

Thursday, February 26, 2009

-lunch break yg lain dr selalu-

arini aku mmg xda mood sial,,ms lunch break aku kuar la g maybank dpn company aku ja pon,,aku mmg xda duit dlm poket,,so aku g rr amik,,then aku blk opis,,igt nak nek mkn ja dgn dak2 smua,,tp tba mls mlanda,,aku muak sbnqnya dgn nsi nih,,aku nmpk kakak opis aku,,kak irah,,dgn xmalu nya aku ckp nk ikut kat irah kuar mkn,,then we wait for kak hani kot,,kwn kak irah tuh,,aku pon lupa nama,,aku kan ssh igt nama owg,,then km decide nk g mkn kat kulim mall ja,,kdaan tme tu agak gloomy nk hujan lebat la,,then ssudah ja km mkn hujan trun dgn lbatnya,,so km xleh la nk g kat kreta,,sah2 lencun kami bla smp kat kreta,,then they all pon bw la aku nek atas kulim mall tuh,,ni la 1st tme aku nek,,msk 1 kdai nih,,aku rasa kak irah mmg sll ja p kdai nih,,knal ja pon dgn kakak kedai tuh,,meh lyn apa yg dorg nk shopingkan,,

s
see the decor,,kedai nih cam kdai brg2 floral la,,smua decor brasas kan bunga2,,actually yg aku phm kdai nih cam mgamalkan konsep omputihnya decor,,camna ek nk sebut dgn bahasa indah dia,,emm lupa lak,,kra ala2 british style,west country punya umah mmg pakai decor camni,,meh lyn pic2 decor,,

meja yang syle mau sribu harga
kakak bdua yg asyik dgn kcantikan decor nih,,suak dpa tgk2 brg2 kat cini,,kak irah nih suka gak kot decor umah dia,,plus husband dia owg italy,,mau2 la decor mat salleh sket2,,hihi,,
aku suka tmpat nih,,sweet la,,huhuhu,,

nama pon kdai floral,,mst la dia ada wat decoration bnga2,,huhu,,ni ada ckt ja bunga aku snap,,malu la dpa kata apa la bdk nih,,ciwi ka dok amik2 gambo ja nih,,huhu,,

4 comments:

L juz f0r LIYZA said...

weh..cm plik je??ang p survey utk brg umah tangga ang ka??muahahha

nana41 said...

hahaha,,bukan aku yg survey la,,kakak2 opis aku yg p,,dah nama aku kuaq lunch dgn dpa,,apa lg,,aku tmpang tgk ja rr,,huhu,,umah aku xnk la english decor nih,,aku xminat,,huhu,,

syada said...

weh..aku suka decor style mat saleh nih..nnt nak wat cam gini la...hehe..berangan~~

nana41 said...

yaka syada,,aku xminat englist decor nih,,hahaha