^_~

Monday, February 16, 2009

-best gilo-

ni hah teman2 ku diwaktu weekend yg lalu,,pirul,adib,hary n pijan,,km nk g tgk upin ipin,,ni mkn b4 msk lyn cta tuh la,,best siot wei,,slpas tgk cta tuh,,kami plan nk g men bowling,,tp apakan daya da tournament lak kat bowling,,so lane full,,maka kami wat kputusan mngejut,,jengjengjeng!!!
































































































kami g main pool,,hihihi,,aku mn la penah men benda alah nih,,meh kt tgk bakat sowg2,,

pijan punya style


pirul pnya style



hary nya plak






hah aku lak memasukan guli2 itu,,hahaha,,stelah susah pyah dak2 nih ajo aku,,akhirnya aku bjaya jg memasukkannya,,syabas buat dirimu,,kpada kanda ku,,nnt la kanda ajaq dinda skill2 ek,,huhuhu,,sowi kanda kerna dinda p men bnda nih,,huhu,,jgn mrh k,,



maka adib setia mjadi jurukamera,,kami men nih team kot,,1kumpulan 2 owg,,aku dgn hary n pijan dgn pirul,,then km pon blk sbb dh kna blk la,,masing2 jnj dgn bini dpa nk blk b4 mlm,,so kul5 kot ktorg dh blk,,



sekian,,



scandal spoted,,


lupalak aku da bli sandal tme kuar nih,,


2 comments:

lina said...

style pijan klasik, pirol xbess la.. hehe.. eh2 nana pon main gak2.. nsb baik xdak org belakang hg kan kui kui klu x syok ja dok usha hg hahaha..

nana41 said...

ahhhhhhhh lina xperlunya comentt ttg tuh,,,