^_~

Wednesday, February 25, 2009

-weekend ku tnpanya-

weekend ku nih aku xblk aloq staq,,so aku lpk la kulim,,tp xda sapa nk tmnkan aku kat kulim nih,,osmet aku smua blk kg,,adib pon blk kampung,,ery plak g mancing dgn abg dia,,aku nih tgl la sowg2,,sdh gila,,bla dh sowg2 nih nk kuar mkn amat la mls,,hukhuk,,so aku pon decide nk masak,,cek2 kelebek2 peti ais xda apa pon yg best,,as result,,ni ja yg ada,,





ni la hidangan aku,,kuakuakua,,punya sdih kan,,cecalok,telur greng,kopok lekor grg,,n ikan blis grg dgn cabai kering,,huhuhu,,sgt la sdh kan,,

ni la nasi aku,,mkn dgn kicap ja,,tp sdap gak,,licin wei,,muahaha,,aku lapo kot,,

mlm plak xda pa nk mkn aku mkn la saki baki lunch td,,wah sdh gila,,

8 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah sedihnya......

tak pa janji ada benda nk mkn...

**pstt..penah menangis dlu2 sbb mkn nasi sorang2 ngan telur goreng tmbh kicap....

ngee....

;P

nana41 said...

hahaha,,napa nk nangis,,jd la cam aku mkn dgn bangga sbb aku mmg pmalas nk kuar sowg2,,hahaha,,so padan muka aku la,,

thepinklover said...

ya ampun yang~~!!
mmg menyedihkan
hahaha
tp takpe u kan mmg nak berjimat
inilah masanya
bagus setahun 2 u dah kaya raya boleh kawen sanding due 3 kali yang
hahahaha

nana41 said...

hahaha,,xdanya nk kaya raya,,blk utp habis la duit2 yg harus disimpan,,hukhuk,,

L juz f0r LIYZA said...

sadis aku tgk gambaq tuh weh?
hahaa..bnd nih bt0l @ lak0nan semata2 weh??

**aku k0npius~

nana41 said...

benda nih btol wei,,xdanya aku nk masukkan lakonan dlm mblog nih,,hahaha,,sila la kasihankan aku,,

syada said...

mak aih..
cian aku nengoknye...he
meh la makan dengan aku..
ble gak bawak aku jejalan...ngee

nana41 said...

hehe,,aku mmg niat nk p mkn dgn ang mgu tuh,,tp kemalasan aku nk drv xdpt ditandingi,,tu yg aku memilih utk mkn sowg dr dgn sdhnya,,muahaha,,