^_~

Saturday, February 7, 2009

-Genting Highland-

pic atas nih masa aku g jemput dak2 nih kat buterworth(syada,liza,aku n eida),,pastu memasing lupa bw sweater so g rr jj perda nk bli,,smp kul bpa km dok sini cr sweater,,huhuhu,,smpat g jmpa pemenang cari menantu,,nihah pemenangnya bsama wife dia baju purple tuh

hah antara sweater yg di try msa jln2 dgn dpa cr sweater
then truskan pjalanan la nk g kl,,
sperti drancang aku g kl,,aku drve half way till sungai perak,,then my kanda take over sbb dia xla harap sgt i drve by myself to kl mlm2 lak tuh,,kwn2 ku in the car masuk alam lain dh,,tdr xhengat,,sdar2 dah smp kl pon,,
smp ja kl km trus g taman melati tdr umah eija,,smp pon dh kul4,,tdr jap bgn subuh ciap2 trus g tren nk g terminal putra gombak,,sbb km amik bus g genting dr sana,,
tgh tgu tren

bila si gadis2 betemu bus itu km yg punya hahaha,,will present u the ketua rombongan taadaaa,,

AISHAH HAJI HASSAN

bmula la pjalanan km ke genting,,moh lyn pic ja ek km kat genting,,
setibanya di genting,,eh eh mcm aku lak ketua rombongan aku yg paling dpn,,huhu,,
lpas men roler coster

aku on space shot takut seh,,

muka2 cuak salma,eimah n aisyah

atas bot round dinasour land

km smua ats boat,,epi2 sokmo,,


hah kat dinosour land nih ada rabit comel2,,syuhada pencinta binatang tapi si ecah lak pnakut dgn binatang plus alergik dgn bulu2,,tu yg huduh beno muka dia,,haaha,,

mkn tme,,si ketua rombongan nya pose,,hihi,,
tup2 nk mkn jmpa lak mamat2 utp nih,,tu yg dok smeja smua tuh,,

sudah mkn mst nk continue jln2 so apa lg tgk peta cpt,,hihi,,

tme ni hujan,,so kabus tebal,,tgk aku cam kat oversea gtuk,,hahaha,,

we r kat london,,hihi,,hujan la so permainan smua kna stop km apa lg mjalankan sesi fotografi la,,hahahaha,,

aku n eimah

aku n qlah

aku n syada plak

aku n dil,,ops pringatan dil nih tunang owg jgn kcu k,,
aku n liza
aku n salma
dil n eida,,napa bukan aku dgn eida???ahhh br aku sdr aku xda gmbar bdua dgn eida,,kecewanya aku,,hukhuk,,

aku,ecah n genting,,

aku n syada disatukan dgn kukuh,,

cara aku dan syada disatukan,,

aisyah n salma show their best shoot,,

last game yg blh main b4 blk

we are togather,,
then km pon blk la ke kwasan msg2,,ahad tuh aku btolak blk kulim,,tp smpt lg aku g island antar eida blk usm,,maka bjimba d penang plak,,hahaha,,pic in penang??layan..

lps antr liza kat btuworth,,km nek feri g island,,

eida,syada n aku atas feri bsama kreta kotor,,

rehat seketika,,urut2

mkn tme tmpat yg mest n mnarik,,las2 ada gk pic ku dgn eida..huhu,,
then blk la ku ke maktab syada pas antr eida,,tup2 mls nk drv,,aku tdr mktab,,esok pg p kja trus dr maktab,,sekian,,

7 comments:

thepinklover said...

uis yang mcm ni arr~~!!!
hoho
nak pegi genting jugak~~!!!
bile u nak ajak i pegi ni?

nana41 said...

hahaha,,nnt kt p dgn ejay smua k

L juz f0r LIYZA said...

hehee..sgt padat dan mantap pengisian cita ang n0h~aku xsempat g nk upl0ad..bru mas0k kt frensta ja~hahaa..next destinati0n~

nana41 said...

ayoh g pantai la next dstination

L juz f0r LIYZA said...

pantai chahaya bulan ka??sy0k gak..tp xm0 p tem musim itam..muahahha~

p/s:lmbt up8 sbb cni wireless pr0bs dkt sminggu..

Nem0 o0h Nem0 said...

besttt nyerr gie genting,da lama aku tak gie main game kt sana,lg best bila gie ramai2 kn??=)

nana41 said...

aa btl2 nemo,,sgt best g ramai,,lg2 dgn kwn2 yg jrg leh kt hang oyt bsama,,kra tme lpskan rndu bsama la,,hihi,,