^_~

Wednesday, February 4, 2009

-weird things about me??-

hah memandangkan aku xda usb hp kat opis arini,,kebetulan pula aku mls nk wat kja2 aku yg blambak,,meh aku jwb tag dr Maria,,

weird about me???
1. i suka tgk prempuan lg2 pompuan yg comel n cutr n dress up,,pelikan pompuan suka tgk perempuan??aik lesbo ka aku nih???hahaha,,na mungkin,,

2. aku xbleh mkn bawang xspecially bawang putih,,itu mbuatkan aku mloya n muntah2

3. aku xboleh makan instant maggie jg,,effectnya aku akn muntah,,bak kata kwn2 aku mbazir bg aku mkn bek biar aku kbuluran lg bgus,,huhu,,

4. aku suka tgk dress walaupon aku xpakai tp i love it so much,,dah sah la aku xpakai sbb aku pakai tdung xkan aku nk pakai dress kot,,

5. aku suka dgr owg sembang tanpa mnyampuk or mncelah,,mgkin aku trasa inproper klu mncelah kot,,or aku xpandai mncelah,,

6. aku xsuka bdak2 tp i like kids yg br boleh merangkak n bjalan,,hihi,,klu yg baby tuh aku nk pegang pon aku xda nafsu,,pelik ak aku nih???nama pon nk bnda weird tu rrr,,

7. aku suka bw beg p bjalan2 tp aku xsuka bwa beg,,aik pelik ja bunyi ayt nih,,hahaha,,actually aku suka bw beg sbb sng nk bwa brg tp aku xsuka galas beg,,bila aku bwa beg mst aku suruh kanda aku pegangkan,,huhu,,pelik2,,

8. aku suka bnda lama drpd benda baru,,sebabnya bg aku bnda lm ada sentimental value,,cewah,,hahaha,,so kenangan lma jgn dibuang sama dgn brg2 lama,,smpan smp penuh rumah,,

9. aku suka brangan nk bli mcm2 tp aku bla dh mampu bli aku tiba2 hilang prasaan nk bli bnda tuh,,ceh sia2 aku angan2 kan,,hahaha,,weird2,,

10. aku secretif(suka pendam prasaaan laa) tp bila owg sembang dgn aku ja aku jd terbuka n mudah crita smua secret aku,,huh very not good kan,,

11. aku suka marah adik aku(baby) tp aku syg dia sbb dia antra adik aku yg kaya,,hahaha,,weird ek??
12. aku xsuka lelaki yg tlalu dress up bajet ensem sbb aku rasa diorang specis nih ada ego yg tgi n taste yg tgi,,betul ka pemikiran aku tuh ek??tp actually aku suka lelaki ego,,sbb aku akan rasa tercabar utk mghampiri that guy,,is it weird???

13. aku mudah mesra dgn smua owg walaupon owg kdg2 kata aku sombong,,pelik?,,mean dont judge a book by it cover,,nmpak ja aku xfrenly tp....try to know me babeh,,

14. i love teddy bears by i never intent to have it,,

15. i dont like flowers but i realy addicted to the smell of the roses,,so calming,,

16. last but not least,,i like to have a serius comitment but sometime i prefer to flirt around,,thats disgusting about myself i think,,hahaha,,but now love him is the most precious thing i ever feel,,tp jodoh dtangan tuhan,,doakan aja yg tbaik utk drku ini,,

at the end of this tag i need to tag other six person;
so the persons are:

ae-because he is my best buddy
endang-my best rumeto ever
liza-sll ada masa lapang kat opis
syuhada-sbb dia cute so nk jg taw yg weird ttg dia
nemo-sbb aku xpnh jumpa dia
intan-sbb dia jarang skali nk update blog

u guys yg kna tag dgn i u need to do this tag where u all need to list down 16 of ur weird thing of urself than tag other six people that u want but u cant tag me cos i did it already,,
cheers

5 comments:

thepinklover said...

this is soooo you yang~~!!
takde yg lagik weird ka?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hg memng pelik la cik sakura...

hoho...

kazunarIntan said...

ak da buat da tag ni...nk kena buat lg ka??

nana41 said...

pinklover:u know me better


gadis bandar spara kampung:dh nk kna ckp bnda plik tu rr yg plik,,hihi


intan:xpa rr klu ang da msa wat la aku xpnh baca g

L juz f0r LIYZA said...

hahaha~u kn0e wut??da weird things make u m0re ad0rable~s0 shweet dear..hahaha,ang dr sk0lah dlu mmg plik dah..cik nana yg slumber~