^_~

Monday, July 25, 2011

Ketidaksihatan

Few days ni feel tidak sihat..tekak sangat perit nak telan air liur pun seksa..dah begelen air aku paksa diri ku minum..dah beketul strepsils aku kemam..masih tak baik..end up pagi ini aku g clinic..nah kau doktor ckp kau dh kena infection..breathing in unhealthy air..aiyoyo..amik kau belambak ubat doktor kasik..hurm..nak tak nak kena la makan..aku taknak la sakit..nak puasa dah ni..sobsob..

Doakan aku sehat :)

Kalau masih tak baik dalam masa 2ari doktor suruh follow up..urghhh scary..harap sehat la ya :)


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: