^_~

Monday, December 22, 2008

weekend ku #1-PADANG BESAR-


hah,,weekend nih aku bjalan2 ke perlis,,hahaha padahal perlis tu negeri kelahiran aku,,ada lak ckp g jln2,,hahaha,,sbenarnya aku bw kawan aku la,,dia dak melaka,,xpnh jln utara nih,,so aku bw dia jejalan pls sbb aku lg phm jln plis dr kdah walaupon aku dok kdh,,hahaha,,,1st aku bw dia g padang besar,,best o0o0o p pdg besar kalu byk duit la,,hahaha,,aku shoping gla byk,,smp pnat tgn ku bw brg,,tp hakikatnya aku p bli brg2 yg owg psn,,brg aku xda pon mlenkan aku bli junk food cam asam2 n krepek2,,tu ja,,gmbr kat atas tu si manis baju pink tuh la kwn aku dr melaka namanya adib,,dia la yg ku bw jln2 psg perlis,,hihi,,gmbr2 kt bwh no smua suasana kt pdg besar ya,,lyn ja rrr,,


kdai makan yang ktorg mkn mula2 smp pdg besar sbb smua klaparan




kerongsang tudung mcm2 bntuk n kaler kat cini,,n mcm2 pesen*fasion* baju ada jual kat cini,,mcm2 bnda la konklusinya kt blh bli kat sini yg pntg duitnya pnuh poket aja dong,,

2 comments:

lina said...

nk berkenalan dgn gadis merah jambu tue hik hik :)

nana41 said...

boleh2 nama dia rabiatul adibah pgl adib ja,,hihi,,dak melaka tuh,,hahaha