^_~

Tuesday, December 23, 2008

setoking

hah ni setokin br cik lina tgk la btapa sukarnya dia nk buka setokin yg kcik tp kakinya yg bsar,,hahaha jgn marah ya lina,,ehhh korang xknl lg kan sapa lina nih??jap ek aku kaci zoom cket muka dia yg cun nih,,
hah ni la cik lina,,kawan intern aku kat cini,,dia dak UTP gak,,tp aku xpnh la knl dia kat utp tuh sbb dia dak IT,,aku nih kan dak ENGINE,,hahaha,,maka kt cini la km bkenalan,,kat CELESTICA,,nk knalan dgn lbh lnjut sila hubungi 012.......,,hahaha,,kna la mnt permisen dl br leh xpose nombor dia,,hahaha,,knl2 la ek,,

2 comments:

lina said...

wawa aku ingt memain je amik gmbr aku rupa2nya diletaknya dlm blog... weh aku mn de gn 012 hg silap nie...

nana41 said...

hahaha,,silap ekk apakan daya aku men tekan silap ek,,xpa2 nnt aku ltk no penuh,,hahaha