^_~

Monday, December 22, 2008

weeken ku #3-GUA KELAM-

hah aku bkn nk tunjuk gmbq kwn2 aku nih,,tp nk tnjuk pkataan bnjaran nakawan kat blakang tuh,,actually ktorang nk nek tren msk gua tuh la,,tp tme km smp dh pnuh seat,,so xleh la nk msk nek tren,,korang nmpk ak dia pnya lndasan atas tuh,,nmpk2 kan la ek,,
wow,,sexsi ak i hihihi,,pic snap by nisah opss,,my butt hbs smua nmpk saiz nya kn,,alamak malu la plak,,hhaha,,gediks,,jgn tgk lm2 ya dosa taw,,
i like da pic cam a team yg sengal dgn muka plik2,,hahaha,,i like u sbb aku yg plg kontra kaler bj,,hahaha tu la punca aku suka pic ni,,
hah,,dis pic pon nice kan,,tgk la arrangemen ktorang duduk ats titi*jamnatan* tuh,,sbnrnta xkukuh pon tp ktorang wat derk ja slgi xda yg jth,,yg pasti pic mau cun beb,,hihihi,,
ni kat entrance GUA KELAM la,,tgk tu xsbr2 nk mnenpel pntg nmpk camera,,tme ni aku tgh blikan tiket msk utk diorang,,sowg singit ja pon,,alaa tlupa lak nk uplod pic tiket msk dia,,
pose dl dpn papan tanda msk gua nih,,tu la bukti kami di sini,,hahaha,,layan beb,,
wah a little bit yellowish kan pic ni,,tu la mnunjukan kmi dah kat dlm gua,,THE CAVE OF THE DARKNESS dlm bhs omputeh dia la,,tgk tu pic nih,,mad siap pegang pinggan wani lg,,mcm la bini dia nk larik,,hahahaha,,xpa la psgn br kawen camtu la,,oppsss,,shyhhhh,,,

ni gmbr dt ats batu bsr dlm gua ni,,AE la pnjat amik gmbr kami di bwah,,tau ak sbnrnya tmpt ae pnjt tuh xleh msk,,hahaha,,tp bgambaq pnya pasal rsdah ajer,,poyo ak gaya kmi,,lagi2 aku n nisah,,dok bwh ketiak budin tuh,,hatcum,,bucuk la oi,,hahaha,,

alamak,,pic nih cun wei,,side angle,,mst la budin amik,,dia kan bljaq potograper2 nih,,tp aku lupa nk rotate plak,,hahaha,,sengetkan kepala korang la ek nk tgk pic nih,,hah tgk nisah tuh poyo ja pndg camera,,owg soh pndg dpn nk bg dpn side pic dia nk jg xpose muka dia,,nsb la comel,,hihii,,

ni la muka kyorang pnt bjln dlm gua tuh,,jauh jg kan,,ni bhnti rehat sblum stat jln blk dlm gua tuh,,aduh capet kaki kitirang wei,,tp kngan ttp ku abadikan dlm camera,,hahaha,,dlm ati la wei,,

tu la serba sedikit pic2 ktorang kat GUA KELAM,,meh nk story mory sket,,dr ostrich farm ktorg g gua kelam nih nk mnd sbnrnya,,tp dh lwt mnd pon xpuas so decide nk nek tren gua kelam2 la,,tgk2 full plak,,so kitorang kna la bjln kaki utk mnikmati pmndangan gua kelam nih,,tp thnx to all best sgt jenjelan mcm nih,,hihihi,,next story on mlm tu plak,,jap ek dlm next entry k,,











No comments: