^_~

Tuesday, December 23, 2008

jogging lak

yeah,,streching time,,streching dl b4 jog,,muka2 poyo nih,,hahaha,,ktorang g jog pas blk kja kat blkang kilang nih,,da taman cun punya,,best jg la tmpt ni,,nk taw 1 rahsia,,ktorang tkr seluar track dlm kreta ja,,hahaha,, klu owg nmpak malu seh,,tp cpt2 la ktorang bsalin,,hahaha,,jgn wat cmni bahaya ooo..leh da owg snap mati kita kan,,xnk wat dah huhuhu,,
now,,stat jog,,huhahuhahuha,,penat seh,,lina kuaq gla 1 round dia lari xbenti,,aku 1/2 tman dh smput,,huhuhu,,xpa2,,plan2 la kan esok2 jog lg tmbh lg jarak jog aku,,hihi,,janji maintain beb,,

pnat belari,,pic tme,,benti la kami rehat2 kat tmn pemenan,,nama pon tmn pemenan apa lagik,,main la puas2,,ahahaha,,tu hah muka girang dak 2 owg nih men buaian,,

pose baik punya dr aku n adib

gaya2 poyo dr aku n lina,,layan,,nk dok btl2 atas tuh mst la xmuat bontot tuh yg mcm tuh gayanya km,,hahahaa,,

ni hah,,aku try men gelongsor,,kemain muka aku cria,,sbnrnya bontot aku tesekat kat gelungsor tuh,,hahahaha,,malu ja,,nak jg main walaupon sdq bontot tuh bsr,,hahaha,,

2 comments:

lina said...

kanak2 riang di taman... yg baju biru tue control ayu la plak hehe.. jgn mrh ye cik adib tp xbest la nana dia xleh tgk.. hehe.. kita dua je yg bole duk online time keje pon hehe..

nana41 said...

hahaha,,betoi3,,apala adib buka ja rr,pdulikan SV tuh,,kot ya dia nmpk ajak dia join sx,,kan lina kan,,