^_~

Tuesday, December 30, 2008

recap 2008 once again

best ooo kat cini ladang teh dia besar n letih nk bjalan
umah apa nth ni tp nice la jgn lpa bgambo ya
peta g cameron dr mn nth boh ja rr kaci pnuh entry:P

hah tmpat nih aku h tgk bunga bungaan n mkn strawberi celup coklat plus ising yg btimbun2 sdap sial mcm nk bli byk2 tp sep duit ma mkn sket2 jd rrr
hah ni tanaman yg da kat cameron la sapa vegeterian bgs la g borong kat sana fresh2 ooo
hah,,ni ceritera ku di cameron highland plak,,actually lps aku g lata kjang dgn kengkwn ktorang rasa msh awl utk plg ke utp memerapkan dr,,so alang2 mnyeluk pekasam biaq smp leh masak n makan kenyang la,,hihi,,so ktorg truskan journey kitorang dgn memanjat cameron highland plak,,dgn tnpa perancangan,,tanpa bju yg tebal,,ktorang blgak mcm ktorang nih badan cap kulit boya la,,hahaha,,dh la hjan sjuk siottttttt,,pada sesapa yg nk rlx2 leh la g lpk cameron best gak la,,nice view,,nice food nice smuanya lah,,klu pegi kapel2 lg besh leh la slg pns memanaskan,,hahaha,,ooppss ter 18sx plak,,jgn pk lbh2 ya,,nk crta pa ek xda pic nk boh pic so big ma,,maklumla amik pkai camera sony cybershoot si osyim tuh,,camera mahal ma mana xbeso pic dia,,k rr cta la ttg pa pinat bli kat cameron,,nk taw dia borong bunga2 bekandaq2,,heran aku bli pa byk2 bukan best pon,,nnt layu ja,,bek bli strawbery leh mkn da gak pekdahnya,,hihi,,tp pedulik ahh duit dia,,mgkn nk kaci owg kn,,huhu,,k rrr xda pic xmau crta byk2,,sj ja recap nih nk kaci rumeto ku endang jeles ja,,dia kan xda dgn ktorang smua las sem,,maklum la dia ja dak course BIS so intern awl la dr ktorang dak ENGINE nih,,dah2 msk entry lrn lak k,,





No comments: