^_~

Monday, December 22, 2008

ari jumaat yg mulia

hah apa ek bnda putih ni,,mst xda sapa taw,,meh aku cta,,ni adalah smock,,bnda ni ada ESD oo0o,,camna ek nk trg ESD nih,,tgk pic bwh,,apa itu smock sbenarnya,,

ni hah rupa smock yg sebenarnya,,smock ni mcm baju hujan la,,tp fungsi dia cam utk lndung cas2 dr bdn mginduce component2 electric dlm production,,maklumla aku kan kt kilang electric,,oh ya smock da mcm2 kale,,pink,biru muda,biru tua,putih pon ada,,smua dberi ikut pgkat kja la,,aku dpt kaler putih,,taw ak putih taraf apa??taraf engineer wei,,hahaha,,biru muda operator,,biru glap tecnition,,pink tu xsilap aku asistant tecnition kot,,klu slh wat2 ja xsalah,,hihihi,,ni hah rupa engineer yang jakun msk production area bsama muiz MPP UTP beb,,dia pakai kaler bru glap maka aku lg bkuasa dr dia,,hahahaha*gelak jahat*
ehh tgk2 tajuk aku xda kna mgena dgn crita ni lak,,emmm ptt aku boh tjuk smock kan,,hihi actualy aku dpt smock ni ari jumaat tu yg aku tls jumaat tuh,,maklum la aku sowg ja xd[t smock masa mula2 msk sbb aku xkan msk production,,tp sbb aku bsn ngadap pc n aku gatal nk jenjalan,maka aku pon request la smock kat SV aku yang baik ati tuh,,maka dpt la aku memiliki smock,,

No comments: