^_~

Tuesday, December 30, 2008

6500

ahhhhhhhhhh xsukanya,,arini aku mai opis tup2 aku sdr aku tertinggal hp aku,,adoila,,cmna la aku nk buhubung dgn smua org luar nih,,smua org kah??,,hihi padahal hp tuh aku gna utk msg n kol buah ati aku ja,,xda hp cmna la aku nk taw dia dh bgn ka dah mkn ka dah smayang ka dh g kja ka,,adoila ssh jg hdp xda hp nih kan,,tp cuba kt renung2kan kembali,,msa dlu2 smua owg xda hp tp xda mslh pon,,skg klu xda hp mcm2 mslh,,aku pnh tpikir 1 bnd yg tjadi dgn pkmbangan teknology skg nih,,contohnya korang tgk la dulu kalau kt bjanji dgn owg la kan katakan jnj kul2 mst kt dah grak awl supaya kta smp tpt kul2 xnk la owg yg bjanji dgn kt tertungu2,,btol dak,,tp skg mntang2 dah ada hp dh kul2 pon dok rlx g,,tup2 msg kt owg date kta tuh kata aku lewat sket,,so dia taw mka xda la dia tcongok2 tgu kita kat situ ja kan,,tp kburukan hp nih la nyebabkan manusia skg sll xtepati jnj,,btl ak,,jnj kul 2 smp kul 3,,jnj nk jmpa kat klcc tup2 tgh jln jem trus msg cancel jmp lak kat tmpat lain,,emmm hp2,,mmg ko nih penyebab manusia skg suka mungkir janji,,opsssssssss,,lupa lak,,crta ku nih ada kna mngena dgn tajuk aku ka??,,hahaha actually 6500 tu adalah model hp aku,,aku kan tertingal hp ku so terkenang kan dia skali terkenangkan buah ati apa slhnya aku crta ttg hp from my view of point lak kan,,hihi,,


ni la rupa model hp aku 6500 slide,,nokia,,hp hadiah dr daddy aku,,actually mmg hp idaman aku tp daddy aku bli utk dr dia n bg aku sony k800cybershoot tuh,,tp aku xbpa mnt aku kasik tukar sama daddy aku la,,tp skg rndu cybershot plak,,ish2 manusia mmg xtaw bersyukur,,tp nk taw ak rndu cybershot pon xleh watpa daddy aku dh tjatuhkan hp cybershootku kdalam lubang tandas,,huhu tgl kngan ja rrr,,6500 stia bsama ku hgnga nyawanya di cabut,,doakan dia stia xmragam dgn aku k,,xda duit nk bli br dh,,

No comments: