^_~

Thursday, January 1, 2009

2009

sebut ja tahun baru,,aku mst la nk ckp gak ttg azam baru,,korang da azam ak??aku ada ka azam,,actually msa aku mnaip nih kan aku xda berazam la sgt,,tp aku ada wish yg byk utk ku realisasikan,,meh lyn wish2 aku tuh,,

1.aku wish nk dapatkan toyota wish,,haha mntg2 ada pkataan wish,,xda la actually aku minat sgt kreta honda jazz n toyota wish nih,,mgkin nnt aku dah kja dah bfamily aku nk bli 1 la wat bw anak2 aku jenjalan,,


ni hah kacik tgk cikit toyota wish aku nak tuh


ni la honda jazz pink idaman ku selalu,,kanda tlg la blikan dinda,,hukhuk,,


2.aku nk mlancong,,xkesah la mna2 pon jnji best n bsama dgn tersayang,,tp ku tringin nk tgk Eiffel Tower kat Paris tuh,,hihi,,kanda nnt tlg bw ek,,

eiffel tower

3. aku nak smbung std klu blh smp phd la,,tercabo aku dgn paksu aku nih dia dah ank 3 pon mampu dptkan master lg,,otk ku muda mudi g ptt kna lg power dr dia,,huhu,,caiyuk2 nana,,hihi,,

4. aku nk kawen la kot,,hahaha,,kawem sapa xnak,,tp papon bg la kanda aku tuh bnyawa dl,,nih dpt gaji pon lps utk dr dia ja,,nikan nk soh nikah dgn aku mau mkn pasir la km nnt,,hahaha,,

5. aku nk brubah sket,,jd dak2 baik jg,,nk cuba tingkatkan keimanan,,dok taw dah iman tuh nipis senipis2nya lg nipis dr kulit bwang aku rasa,,kna bljaq kwl nafsu nih,,ceceeeceee kwl nfsu pa tuh,,smua nafsu la nafsu shoping hmgga ke nfsu syahwat,,oic ter18sx plak,,jgn mrh,,lyn ja k,,

6. aku nk pastikan adik2 aku brada dijalan yg btol,,aku nk guide dpa,,aku xmau la dpa dok mlewaq xtentu hala,,aku nk dpa fokus std,,sewah wat cam aku fokus sgt,,hahaha,,xdala aku xnk adik2 aku ssh msa dpan nnt klu dpa xstd btol2 skg nih dunia mkn tuft,,byk cabaran aku nak la adik2 aku bsdia dr smua segi,,xkira la dr segi agama ka,ilmu dunia ka,kmahiran ka,sosial ka smuala bak kata owg utp nih yg lbh dkenali sbg utipians, we must be well rounded,,hahaha moto utp la tu to be a wellrounded student.

6. aku nk tgk mama aku n abah aku tunaikan haji,,klu ku mampu aku sndr nk sponsor diorang,,tapi aku pon xkja lg,,hahaha,,hop mama n abah dimurahkan rezeki n dpat la dpa p tanah suci cpt2,,amin,,

7.nk blikan kanda aku 1 handpon yg da 3g,,wat masa skg mgkin yg mampu bg adalah hp sony kot,,dulu ku dh bg tp nk wat camna pencurik xknl hp so dh dicurik hp tuh,,nangis aku hp bf ku kna bls,,

opss nnt aku smbg klu ku nk gtaw pa lg wish aku k,,byk laa,,tp tgn aku kebas ni,,len kali aku taip len,,

1 comment:

Nem0 o0h Nem0 said...

salam maal hijrah
dan
selamat tahun br,

moga tahun ni
jd lebih baik dr tahun sebelumnyerr..=)