^_~

Sunday, January 4, 2009

weekend ku #6 smbungan ni


ni pg new yer 1/1/09,,ramai bdk2 br blk dr smbutan new yer smlm buktinya tgk la bdk2 nih ttdr dlm tren pnya la pnt overnite smlm dmi smbt new yer,,



tmpat ku mnunggu jet n aijum mjemput aku di stesen melati
meh ku crita from da begining of 1/1/09,,actually ku smp keyyel kul630 kot,,amik tren g mlati dlm kul 7 lbh ku dh tecegat kat sini tgu dpa jmput aku,,nk g sndr ku xtaw umah dpa,,padahal dkt ja umah dpa nih,,15mnt jln kaki ja,,ala btl2 msk smpg dpn stesen melati nih kona skit smp la,,haha tapi km amik cab la mls jln sbb bw beg aku yg beso tuh,,hihi,,smp ja umah dpa aku mlabuhkan bontot ku,,tdr rrr pa lg,,hihi,,bgn2 dh kul10 pg,,mnd siao jet ajak aku kuar g klcc,,aijum xleh ikut serta kerna dia kja,,hahaha,,dia wat part tme kat tgv klcc tuh,,xpala
km pon g la klcc,,nek tren rm2 ja pon,,smp2 psg la klcc tuh tp b4 tat p jmp aijum dl kat tgv,,mlawat la konon,,then sah2 la lapo xmkn pa lg,,so aku n jey p mkn kat fudcot klcc kat level2 tuh,,aku mkn szling mee,,dh lm xmkn,,jet mkn apa nth mknan ala2 korea plik2 ja,,dah la xsdp pon,,hahaha,,lyn ja rr,,dh lapo,,
sizzling klcc yg sdap
tudia suasana klcc,,ramai nak mampus wei,,maklum la public holiday,,new yer smua owg nk p jln2 bw anak2 li brg2 mcm2 la,,aku nih dlm kategori mlancong la kot,,hahaha,,mlancong la sgt,,dh mkn aku n jet p jumpa atu n kisha dpn tgv,,dpa nk tgk wyg tp km mls nk tgk xda cta pon,, kisya, atu n jet aka eija,,

dah penat pusing klcc km jln g akuaria,,p tgk ja bkn msk pon,,mn la aku bduet nk msuk mahal sial,,so aku pon p bgambo2 ja dpn akuaria dgn jet,,hihi,,



nihah pic jet msa ktorang ondaway g akuaria,,wallpaper along jln tuh cun2 bgt so posing la beb,,hahaha,,



hah ni pic aku n jet kat dlm aquaria tuh,,dlm xdlm sgt la sbb yg btl2 dlm kna byr kan,,aku mn da duit so ktorang dbenarkan msk smp sini ja,,skadar free n leh posing2 jd la,,hahaha,,



monitor info ttg pulau2 kat aquaria nih touch screen,,hihi,,



ni kat gift shop aquaria nih,,xbli papon posing ja lbh,,hihi,,


dpn wallpaper aquaria,,k rr japg smbg,,mau g lunch jap,,

No comments: