^_~

Thursday, January 29, 2009

-smbungan JJ perda-

memandangkan aku br leh nk online so meh ku maraton update crita2 aku nih ek,,mcm besa rr follow da flow of pictures la kan,,
awal2 smp harus isi perut sbb lapo thp gaban,,hary n adib mkn mee sizzling xsedap pon sbenaqnya,,dpa tru aku mkn bnda tuh,,hahaha,,mana aku taw kat citu xsdp,,nasib rr no,,
ni hah fifah kwn maya aku,,dia mkn mee kuah kot,,aku pon dah lupa,,xsedap gak dia kata,,so mkanan kat JJ perda ni pnya fudcort mmg xsedap la,,haha,,
bmula la pjalanan kami bershoping kcuali aku window shoping,,huhuhu,,lyn2 la gmbo km jln2 ek,,xbyk pon sbb byk sgt kdai km p smp aku mls nk amik gmbq,,leh kata smua kdai dlm jj tuh km msuk xmiss 1 pon,,
mcari perfume blk utk si fifah,,habis smua dia try sembur smata2 nk test bau dia,,
gambo kat pokok2 merah ala2 kat cina g,,maklum la tme ni nk dkt raya cina,,
ni kat dlm fitting room,,try2 baju dpa 2 owg bli aku ja yg xbli,,sbbnya aku mmg xda duit,,dah sah pon aku nih mmg kuaq window shoping,,tp yg sdhnya aku blk tmimpi2 baju tuh,,wawawa,,
hary try topi spuluh kali angkat letak,,last2 xbli pon,,hahaha,,mcm playboy ja aku nmpak dia pakai camni,,tp ang mmg playboy kan,,hahahaha,,
ketekunan men game kat kdai game xhengat lgsg apa owg nk kata kat kami,,wat itu kdai daddy km punya,,
fifah plak men,,aku pon nk try gak rrr,,
taddaaa aku xlepaskan pluang try men,,aku mn reti men game bola tuh,,kalu bg kanda ku tobat xbenti dia men,,punya terer,,
spotted,,scandal baru adib n hary,,cewah kemain lg gambo kan,,tgk tuh tgn hary blkang bdn adib tuh,,hahahha,,
p punya lama nih ja yg dishoping kan,,hahaha,,
lapooooo,,makan char koteow kat BM lak,,dpa kata ni antara char koteow yg plg best la,,leh la thn,,
hah mkn char koteow mau ada nih,,baru ummmppp,,ni fifah rr amik byk nk mampos,,
ni adalah pijan,,kwn intern ku jg,,dia dak utem kot,,nth aku pon lupa,,dia mai join km mkn char koteow,,umah dia dkt tuh ja,,tu yg dia mai,,
muka knyang n bahgia n letih mau blk tdr,,hahaha,,tamat,,

No comments: