^_~

Saturday, January 17, 2009

-To ThE IsLaNd-

nak cita nih aku g penang island la ari jumaat tuh,,pas kja ja aku trus g kat kwn aku syuhada kat maktab tengku bainun,,dekat ja pon dgn kulim nih,,smp2 ja kat dia trus siap nk kuar g jalan2,,hihihi,,smangat seh,,km pon kuar la amik dl bf syuhada n kwn depa kat hostel laki,,then bmula la pjalanan km,,mula2 kami g QUEENS BAY,,aku kan xpnh p so smgt la nk p,,hihi,,smp2 ja tekejeu gak beso deh tmpt nih,,so km pon msk queensbay p smyg maghrib n mkn sbb smua klaparan,,hihi,,xda la jln sgt dln queensbay ni sbb aku bkn niat nk sgoping,,meh aku cta bdasarkan gambo ek,,

ni la bukti ku smp queensbay,,dpn queensbay
ni adalah mknn aku kat queensbay,,bihun kungfu,,sedap ckt2 ja pon,,
ni la syuhada kwn ku dr KIGS,,comel kan,,

ni choi bf syuhada,,cute kn,,padan tol diorang nih,,thnx to choi tlg drive kn kami
ni fikri kwn choi n syuhada
aku n syada dpn pekarangan queensbay,,best oo kat cini,,angin kuat sjuk seh,,
sbb angin kuat so choi cadangkn km men layang2,,ni la km pon g la bli layang2 rama2,,comel kan layang2 kami,,hihihi,,
aku n layang2 yg bterbangan di blakang ku,,see bukti angin sgt la kuat tuh,,
aku n syada bsama layang2 yg terbang tgi di awan gelap,,hihhihi,,smp habis tali km lpskan layang2 tuh naik,,best wei,,lama xmen layang,,smp lenguh tangan aku nk kampoi*gulung* blk tali layang2 tuh tme nk mndaratkannya,,men smp puas,,hihihi,,
main2 punya syok tiba2 layang2 tuh wat pndaratan yg salah,,jtuh dlm laut dpn tuh,,maka choi pon g la slamatkan,,tgk tuh angin kencang choi mgelak sbb angin tuh mlibat2 layang2 smp air tuh kena dia,,hihi,,air tuh busuk sket tuh yg ngelak tuh,,hahaha,,thnx choi slmatkan kembali kmi nya lyg2,,
see basahkan lyn tuh,,km pon jemur la layang2 tuh dl,,hihihi,,dah krgg smbung main lg,,hahaha,,
smentara tgu lyg2 krg bgambo la dl,,hihi
bila dah krg choi lak nk men lyg2 tuh,,dia men dgn syada aku la jd tkg gambo lak,,hihihi,,sweet kan dorg nih??,,
then kitorang g lpk padang kota lak,,kat cini pon km men lyg2 lg,,see syada msh pgg tali layang2 tuh,,layang2 terbang tgi so camera ku xmampu nk capture nya,,huhu,,
syada n choi epi tme :D
dah penat main lyg2 kat pdg kota,,we move to gurney lak,,lapak2 sni aku n syada bposing jala,,xtaw nk wat apa,,layan kitorang bposing,,
posing maut,,
syada n choi
aku n fikri sesat masuk pic aku,,haha,,
aku n guys,,kanda marah dak dinda bgamboo camnih?,,huhu,,xkan,,
aku n syada again,,byk seh pic kami tp xkan la aku nk uplod smua,,jenuh la wei,,dah penat posing2 perut pon lapo,,g mapley*kedai mamak* mkn2 n chalow blk maktab la,,smp2 ja trus tdr syada n kengkawan nya trus la ciap g clas,,hahaha,,cian tol kat dpa,,tp thnx la sbb aku njoy n feel so great,,dh lm xbuang ms dgn syada cam nih,,miss u syada,,nnt kt p lg dgn eida sma,,mst dia marah klu dia taw kt p xajak dia nih,,huhu,,sowi eida kmi terlupa nk kol ang,,huhu,,

No comments: