^_~

Tuesday, January 6, 2009

sambung lg weekend #6

dah pnt posing area2 akuaria km jalan g pavilion lak,,bkn bli papon aku mn mampu shoping situ tapi sj2 gtl nk p,,dh tu km g sg wang,,hah kat sg wang nih aku terbeli baju,,hahaha,,nk tgk akk,,jap ek nnt ku uplod,,aku pakai kuaq dating dgn kanda ku la,,hahahaha,,

bj xnmpk sgt pon,,sj ja nk bg nmpk kmsraan aku mggatal dgn kanda aku,,hahahaha,,poyo kan aku,,

then lps bli baju aku n jet pon memulangkan dr ke klcc,,tp lapo sgh mkn lak kat nandos,,xpnh mkn pon kt ctu sj nk try,,aku xda la lapo sgt,,so mkn smple2 ja,jet yg lapo beno,,


ni hah serba sdikit pic makanan kat nandos tuh,,aku mls nk taip satu2 caption pic nih,,so pukul ratanya sdap la mknn dia,,seasoning dia yg sdp sbnqnya i mean dia pnya sos da kat pic tu ku mskkn beberapa botol sos yg ku snap,,aku mkn garlic bread ni dgn mushroom soup ja maklumla diet,,hehehe,,jet mkn nasi medeterenian,,entah eja camna ku bedal ja,,leh thn gak rr sdp nya,,jnj knyang,,aiq aku mnm tuh nama dia pyh gla venise2 xcilap aku dia pnya nama,,tp ku xigt so tgk ja rrr pic dia,,actually tuh coffee ja pon,,jet mnum coke ja,,k rr aku headache plak nih,,maklumla skg krg sehat,,tgk rr jap2 g klu aku krg headache nih aku smbg cta weekend ku #7 plak,,cta br dgn owg len lak la,,hahaha,,aku dgn geng2 kigs lak,,

No comments: