^_~

Wednesday, January 7, 2009

dinner with internship girls n guys

mlm ni bru ja td hihi,,smgt nk update blog maklum la dh amik laptop dr syfirol,,huhu,,actually km kuaq mkn reramai mlm nih,,arini 1st tme dpt gaji hasil intern kat celestica nih,,so km pon kuaq la mkn sesama,,km jnj kul 8 jmp kat n8 restaurant,,the guys pon smp tepat pada msanya,,tp the girls lak yg lewat,,hahaha,,maklum la trafic jam,,hahaha,,xda la km terlewat sbb lina n adib blk umah aku,,nk grk g sx la,,kna2 tma nk smyg mgrib toilet lak fully ocupied oleh osmet aku,,so kna la tgu dia bis mandi br leh nk amik aiq smayang,,tu yg lmbt tuh,,dah tuh nk lak kna g amik si wani nih,,dah la xtaw umah,,sesat sepasal,,mmg kebulur la the guys tgu km,,muahahaha,,akhirnya smp jg kat n8 tuh,,mkn sdp2 tp dak2 hguys nih dh sparuh pinggan pon dorang mkn,,huhu,,km lpk ja rrmkn slow2 maaa,,lyn pic ek,,lupa nk gtaw farah n ngo xturut serta,,ngo ada hal,,farah lak grandpa dia xsehat so kna blk awl la kot,,
tu dia serba sedikit makanan yg smpat aku amik,,hahaha,,sdap2 wei,,tp sowi la aku mmg xigt nama2 makanan nih,,panjang beno,,bukti ssdap tgk la las pic tuh btindan2 pinggan kami susun,,huhuhu,,mkn kat cini mmg puas ati n sdp bgt,,alaaaaaaaaaaa xda lak pic km smua dok sx kan,,xsempat nk soh pekerja kdai tuh amikkan,,gpon km smp lwt,,so syafirol pon nk kna blah dia da hal nk kna hantar mak dia g sp,,sian dia klu km keep holding n draging his tme lak,,so ala2 kadar ja km amik gmbar,,jnj da tanda knangan mkn bsama,,tp pergh sdp n memuaskan atti btl mkn kat ctu,,slmat mcuba bg yg dok kulim ja rr,,kdai nih nama dia N8,,

2 comments:

lina said...

syafirul xreti amik gmbr la gegar hbs xcun r..

nana41 said...

hAhaha dia kan tgh nk cpt tu yg gegar