^_~

Thursday, January 29, 2009

-oPiS mOdE-

aku kat opis skg
nk cta apa ek,,
xda cta pon
aku nk gtaw ja mlm nih aku kan g keyyel
once again
hihi
las month aku dh g keyyel
this month g lagik
agak2 aku nih kaya ka hah
hahaha
xda pon duit gaji xmasuk,scolar pon xmsk g
aku pon harap ehsan daddy aku ja skg nih
tu pon ciput ja
emmm k rr briefly ttg g kl mgu nih
aku g kl mgu nih sbb gather dak2 KIGS geng aku la
kmi nk g genting wei
dah lm kami plan nk p
br mgu nih nk realisasikannya
geng aku da 12 ka 13 owg smuanya dr KIGS
beso kan geng km
tp yg bjaya trun tanpa halangan mgu nih xsilap aku 9 owg
ok la kan 3 4 ja yg xpat trun
yg xtrut serta adalah
#shat sbbnya pragnant tgu ank dia nk kuar rr mn leh men2 kat genting nnt terkuar awal lak
#salwa ada U punya program maklumla owg kuat U bz sgguh dia
#asma family matter kot mgkin kekurengan wang utk p
#adilah sgt sukar dihubungi sbb dia nih dok cerok mana nth
hahaha,,nnt aku msukkan muka2 kawan2 aku smua k

No comments: