^_~

Thursday, January 29, 2009

-rAyA cInA-

hah mgu nih balik kampung smbut raya cina,,hihi,,aku xda la plan pa2,,so weeken tuh aku pon dgn bjayanya mbuang masa dgn mama,awin n tokwan,,taw ak km wat apa???
km men layang2,,hahaha,,lyg2 aku n syada kan aku bw blk syada tetinggal dlm kreta aku,,maka adk aku awin nih jumpa,,so km men rr,,hahaha,,
hah ni mama n awin nk mula men,,hahaha,,men pnya men smp sangkut atas pokok,,nmpak ak pokok tuh,,muka aku xda la,,sbb aku la yg pnjat pokok tuh nk bw trun layang2 nih blk,,huhu,,nsb xda kerengga,,klu dah mmg habis bdn aku,,hhhuhu,,ada la vdeo km usaha amik lyg2 tuh tp aku mls la nk uplod,,lmbat,,hahaha,,


ehh lupa,,aku plan dgn ae nk wat bbq family,,so aku gtaw mama,,mama stuju,,then km g rr shoping brg2,,ae dtugaskan oder satay,,aku kol adik badik soh blk smua,,then aku,mama,awin n baby pon p la shoping brg2 len,,
tudia km shoping penuh bonet,,hahaha,,maka aku pon kna la tlg mama aku wat kja dapur,,no pic sbb bz sgt memasak,,hahaha,,poyo ja kan,,bkn msk pa sgt,,

maka mlm pon mjelang,,acara pon bmula,,
tudia pakjang tukang bakaq satay n ayam,,xpakai bj lg,,pergh mmg sdap lak satay tuh,,hahaha,,
pupu2 aku mlantak dgn rakus,,
maktam,makcik,makjang
mak2 sedara aku,,maksu,makjang,makcik,n kak ipar ku kak yani bsama alia n abg ku bob,,
mad laki wani haha,,bsama awin n pakjang mbakar satay,,mad n wani nih dah macam family aku jg so xkesah la dpa mai ffamily aku nya bbq pon,,aku ajak nisah gak tp dia bz,,
wani pon nk capup gak msk gmbaq kipas satay,,amik jala,,
ae n baby bsama makanan yg byk,,
paktam n pakcik makan xhengat,,paktam siap muncung2 mulut g,,hahaha,,
tu hah abg ku bob n alia serta cuzen ku wani,,
alia yg comot,,penutup majlis la nih,,mmg lth gila,,aku tertido,,xsmpat kmskan mja pon,,mama ku kot kmas,,cian mama,,sowi ek anakmu ttido kekenyangan,,nnt wat lg bbq,,best2,,sowi to others yg pic kalian xsmpat nk snap,,bkn aku xsnap,,tp aku xamik gna hp aku,,ada aku gna hp mama,,lupa lak nk transfer kat aku,,sowi ya,,love my family,,

4 comments:

nisa said...

huh mana aku?aku xwujud ka isk xpuas ati r

nana41 said...

sapa soh ang xmau mai

Anonymous said...

2 r nisah ajk mai xmo huhuhu
ni blsan sbb pic ku xdk time kak hg bertung
hahahaga

nana41 said...

aku xbesalah nisah,,ang yg xmai,,xpa kt da gmbr b2 tme kak ang btunag tme tu wani xda,,hakhak