^_~

Tuesday, May 10, 2011

10 Things I Can't Live Without

1-BaBy n Mika..semua taw kan napa..teman setia saya sepanjang masa..

2-kawan!saya manusia yg tak leh hidup tanpa kawan..kawan saya dr segala pelusuk segala jenis ada..dr sebaik2 alam smp sejahat2 jin..semua saya kawan..saya tak leh hidup tanpa kawan..

3-mama..tanpa mama saya pn tak taw saya nak hugs sama..bukan ada bf or husband lg -_-" hope mama sehat n panjang umur smp anak dia ni betol2 leh jaga dr sndr..

4-air kosong..heaven ok!klu ada air lain yg sedap pn lepas tu aku ttp kena p cr air mineral!tak leh hidup aku tak minum air putih ni..tak lengkap hidup rasanya..

5-teman bicara..aku tak leh hidup kalau tak dak teman bicara..aku tak kisah la teman alam maya ka alam real ka janji leh bebicara apa ja aku suka..

6-jeans!aku sgt tak leh hidup tanpa jeans coz aku manusia simple..jeans benda yg plg aku suka pakai..ringkas n mudahkan segala pergerakan dan perbuatan yg aku nak wat!

7-slipar jamban!walaupn ko nk cakap aku ada belambak kasut..tapi slipar jamban or selipar jepun ttp aku ada..selipar jamban aku sgt aku pentingkan sbb aku mst nak yg selesa n ianya slalu dr brand ipanamia..wakakaka..hamik kau nak kata aku belagak ka hapa slipar jamban pn nak mahal kan..pedulik..janji selesa!

8-cardigan..ya aku manusia yg gemar pakai cardigan sbb byk baju aku short sleeve la skg ni..so cm nk cover sopan aku wajibkan dr aku ada cardigan..aku mmg ada byk cardigan..p mana pn mst atlis aku ada bw 1 cardigan :)

9-Jam!!OMG pttnya jam duk atas-atas sbb aku sangat xleh hidup tanpa jam di tangan ok..aku sanggup patah balik umah kalau aku kuar terlupa pakai jam..

10-perfume!ni pn patut duk atas jg..aku manusia yg tak leh hidup tanpa perfume..aku mmg obses dgn perfume aku sanggup kebulurkan perut aku demi beli perfume!aku sanggup balik pakai perfume kalau aku kuar umah lupa nk pakai..aku sanggup mintak perfume org kalau aku lupa bawa perfume g mana2..

Ok that's all 10 things I can't live without..sebenarnya 2ari aku type entry ni..mungkin semalam aku letih so tak dapat pikir n siapkan..malam ni aku bejaya pikir n siapkan..cuma turutan dia ja tak bapa mngikut sequence which is much more important..wat eva la janji I gave all 10 out kan :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

fRaMe+LenSeS said...

perfume tu comei la.. hihihi.. slipar jamban lagi. hihi.. lama nadh tunggu hapdet2 ni tau.. :D

Nana Miyuki said...

comei apa,,hahaha,,
saya manusia simple :)

kiera'sakura said...

air kosong.... my fevret jugak... hihihi...