^_~

Wednesday, May 18, 2011

10 Ways to win my heart

Oklah should I bg intro yg merepek meraban ak?macam tak perlu ja..

1-mesti pandai makan suka makan n seseorang yg sangat enjoy makan..manusia sebegini sgt berpotensi utk berjaya memikat hati saya..sbb saya suka makan..

2-mesti seseorang yang pandai bsuka ria which means gila2..

3-seseorang yg boleh trima or follow otak gila aku..yg sgt suka wat keputusan last minit suka wat plan mengejut..

4-seseorang yg sweet..senyuman sweet speak sweet..tp bkn bmulut manis tp tikam belakang aku lak!

5-haish ssh la nk pk ni pun merepek meraban ja..aku mmg ssh nk dpikat la weiiii..sbb aku suka pikat owg :'(
Suka org yg pandai bcakap sbb aku bkn manusia yg byk cakap sgt..

6-aku senang terpikat dgn kebaikan kelembutan seseorang (I mean lelaki) yg baik n mghormati kanak2 dan orang tua juga persekitaran..

7-aku senang terpikat dgn gadis2 yg enjoy tak membezakan taraf persahabatan..

8-aku boleh dipikat dgn cara kamu pencinta parfume!!tolong la ssh sgt nk jmpa orang yg obses perfume macam aku..so far DEAR ANNE aja yg gila perfume mcm aku..

9-aku boleh dipikat dgn cara hidup cara amerika tp masih berlandaskan agama..muahagha..mcm kwn2 sepastik aku..km sgt amerika tp kami behave ja waktu smayang..just cara enjoy kami sgt amerika!

10-penatnya pikir..mcm ada yg berulang ja isinya..pdulik r malas nak edit dah..
Ok yg terakhir..kalian boleh memikat aku dgn jadikan aku pndengar setia kpd smua perkara..masalah cinta masalah kwn kegembiraan apa sj jadikan aku pndengar setia kalian akn memikat hatiku untuk mendekati kalian..

Ok sapa nk win my heart?sila la..tapi awal2 aku gitaw aku manusia yg punya taste yg pelik so aku manusia yg mncari bkn yg dicari..I'm not special..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

fRaMe+LenSeS said...

saya suka makan.. lalalalalala~~ :P

Nana Miyuki said...

Mai la pikat saya hahahaha

Anonymous said...

wah..ada nama saya :DDD
jum pikat saya <3
-bish2-

Nana Miyuki said...

Bish2:hahaha u r my dear wekkkk

cikki's said...

sweet sangat.. nampak jujur.
nice entry and blog ^_^

Nana Miyuki said...

CIKKI:haha yaka makaseh la :)