^_~

Friday, May 6, 2011

10 Things I Wish

Nah macam rata2 pelusuk alam yg buat 10things ni ckp benda ni paling senang sekali ni siapkan,,hahaha memang dasar manusia kan..nak macam2..oklah..mai tgk aku punya..kalau betol2 wish mmg tak menang tangan nak type..hehe..

1-benda yang paling aku idam2kan is aku nak kurus boleh ak?!aku nk ada masa n semangat nak work out..aku nak dapatkan semula keadaan zaman aku sekolah dulu..huwaaaa..sekarang kau skinny jeans aku dah mcm sarong nangka aku pakai..tgk la gambar aku tuh..tanda aku gemukssss..

2-aku kan manusia gemar gadget..aku ada beberapa wishlist gadget dlm kotak fikiran aku..cousin aku AZRIE (sowi pakai phone tak leh link blog kamu) taw apa wish list aku sebab kitorang selalu borak n cek sama ak wish list kita..hehe..ok dh panjang plak aku bcerita..simply said la I wanna own a tablet mcm aku penah post aritu..aku nak new digi camera..new lappy..n a polaroid camera..selesai part gadget..

3-i wish I can let go my love feeling to da one that really appreciate me-_-" ini pathetic ok!

4-i wish to help mama build up Palace back as her dream wish..oh dear beloved cousin..moh la kita pakat2 bina semula palace kita :D

5-i wish I can get a job that really my passion..not because I work for da sake of money but must be my passion..so far aku pun tak taw apa aku nak wat..(Baca wish no5 punya ayat mmg english aku dh makin sucks..malas nk pedulik -_-")

6-i wish to walk under the blooms of sakura's flower..oh my saya sangat suka suasana bunga sakura berbunga dan gugur..

7-i wish to tour around da world termasuk la menunaikan haji dan umrah di usia muda..tapi masih tak bertaubat..haha..setan byk ni..

8-i wish that all my friends tak lupa I n selalu hubungi saya..hello dunia IT ok kot mana pn leh berhubung..hendak seribu daya..

9-i wish adik2 saya jadi lebih baik dari saya..sebab saya taw saya tak cukup baik untuk jadi contoh..saya harap dapat jaga n bimbing adik2 saya dgn baik..

10-i wish Allah wujudkan rasa taw mensyukuri nikmat yg ada dalam hidup aku ni..so that xda la aku ada simpan bjuta2 wishes lagi lepas ni..hehehe..

Sebenarnya aku pn taktaw sgt apa wishes aku..sbb bila nak tulis aku rasa cm semua sama ja..duniawi semua..hehe..papon semoga smua wishes kita tercapai..amin~
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

fRaMe+LenSeS said...

mendoakan kamu berjaya membantu Mama bina balik palace dia seperti yang dia mahukan. :D

kiera'sakura said...

sama2 mendoakan 10 wishes ana tue termakbul... kebanyakan dari kte pnye impian yg same.. =)

Nana Miyuki said...

amin kan smua :)