^_~

Tuesday, May 17, 2011

Sucks

Hurmmm sejak2 aku dh bekerja ni kan aku sangat la jarang hubungi abah..isk anak apa la kan aku ni..dulu masa study at least sebulan sekali aku kol or msg abah..yala sebulan sekali sbb poket kering msg n kol utk minta nafkah..muahaha..teruknya aku ni kan..ish smp sekarang aku cam tak tau cmna nk mesra dgn abah..nak kol pn cam tak tau nak cakap apa..isk3..father's day bila ek?hurmmm nak belikan abah hadiah ka?nak bagi apa ek??isk la sungguh tak penah bg abah adiah wei..dulu penah beli tp sampai ksudah aku tak bagi..tak tau napa..cam segan pon ado..yala dgn abah aku ni taw meminta ja memberi tak reti..huwaaaaa..sian abah aku :'(

Ampun ya abah bkn kakak tak mau contact abah tp kakak segan n tak taw nk cakap apa..kakak nak ja g duduk dgn abah once a while tapi kakak pn ada urusan lain..hukhuk..sowi abah..

I love u walaupon abah tak paham kami anak2 yg lebih byk bsama mama..takpala nnt insyaallah kakak ada masa kakak balik umah abah k..

Wat mcm abah aku baca blog aku ja kn?!sbb dia tak baca la aku berani tulis..kalau dak malu la aku -_-"

Huwaaaaaa..
Speechless dgn sikap sendiri!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

fRaMe+LenSeS said...

alaa.. call ja.. gtau abh, cheQ rdu kat abh. :D Cam nadh la.. malu jugak. sebab bila ng ayah msti jadi speechless.. tapi cll jugak la.

Pakcu Sofi said...

Abah tibai dia abah! amboi besa~

Nana Miyuki said...

Nad:hurmm xda kekuatan nk wt cmtu..

Pakcu:tibaii laaa

fRaMe+LenSeS said...

Ana, bila kita sedar apa yang ada dalam dan bersama disekeliling kita bisa hadir dan ilang satu hari nanti, kita pasti akan beranikan diri untuk hargainya sebelum ia pergi meninggalkan kita. :D Renung2kan..

Nana Miyuki said...

Thanx nad..dh msg n dh ckp pn dgn abah hahaha..2mgu lg nk blk umah abah

fRaMe+LenSeS said...

alhamdulillah.. bgs la tu Ana. :D nadh mendoakan y terbaik. :D