^_~

Tuesday, May 31, 2011

Kenapa Aku berblog


ni adalah first time aku join segment2 ni,,aku xpenah ok join2,,sbb aku manusia yg tak punyai laptop,,loser gila blogger tak da laptop kan,,

okes sblm apa2 nak gitaw napa aku tiba2 join,,
1-aku view nad punya blog..sumpah aku just view blog orang yg leave coment kat blog aku n follow aku,,sbb aku ni tak punya masa tak punya laptop nk blog walking..
2-aku terarik tgk header nelly ni,,sbb aku pencinta emily da strange,,hehe,,sampaikan emel aku pun emily...
3-sbb dah lama aku tak blogging kt pc mlm ni free curi pc cuzen,,so xda post apa2 sj2 join,,

dah melalutttt..mari sempurnakan tugasan segment ni..


Cara-caranya :


-Buat entri bertajuk "Kenapa aku berblog ?"
-Follow Nelly bagi yang tak follow lagi okay ? ?
-Bagitau serba sedikit dekat Nelly kenapa korang berblog . . Tak kisah berapa sebab . . 
Nak tau , nak tau !
-Tag dekat 3 orang dan letak url korang dekat sini ya !
-Tarikh tutup sampai 17 June . . Hari jadi Nelly tu ! Ini hadiah terbaik dari Nelly tau ~

okes..
sebab:
1-aku manusia yg suka travel n love food..aku punya niat nak kongsi semua tempat yg aku penah lawati n foods yg pernah aku rasa..supaya manusia lain boleh merasai apa aku rasa,,
2-aku suka blog sbb its a place utk aku merepek meraban kadang2 aku terluah smua perasaan aku kat blog,,hehehe..
3-aku kalau boleh nak jd kan blog aku ni diary peribadi dimana smua gmbar aku masuk tak kira mana aku p pon..

tapi sekarang semuanya limited sbb aku dh tak da laptop,,dh rosak,,so terpaksa blogging melalu hp jak,,apa pon aku still blogging cuma content n cara aku blogging dah tak sama mcm niat aku masa aku mula2 blogging la :)

ok aku xtaw nak tag sapa2 sbb aku tak ramai kawan blogger yg mereview or mlawat blog aku,,
tp sebab tu syarat dia,,
aku tag
1-cuzen aku azrie walaupon aku taw dia xkan join..hehehe
2-cik maizatul suraya aka enab sbb aku rasa budak ni mst atlis ada ms nk tgk blog hehe..
3-cik liza aka akuro my fren mungkin dia bosan2 boleh mai try join2 :)

4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

wowww.. selamat mengejoin hehehe

Nana Miyuki said...

lajunya kamu,..hahahha

CiK LiYzA ^^, said...

weh..nk j0in~tp tataw ah nk nulih pa..aku mrepek ja dlm bl0g nih..hahaha

nelly said...

yup ..kita boleh meluahkan segala2nya ..
samada merepek ke , merapu ke , meraban ke , (sama je mksdnya kan ? ==')

tu yang best ! tapi , yang penting tidak sentuh hal2 sensitiviti ^^