^_~

Monday, November 7, 2011

Aidil adha

Its aidil adha..ok aku taw la aku lambat post entry ucap selamat hari raya aidil adha..haha..bukan taknak just malas n tak da picture best nak post..hehe..aidil adha tahun ni family aku tak da sapa sangat yang balik kampung cuma makcik n family n paktam n family ja..so tak da kecoh sangat..tapi ok la mama ada buat korban..kitorang pun buat sup tulang semua..makan sampai cirit..hahaha banyak sungguh aku makan..esok dah keja!huwaaaaa..

Salam aidil adha semua :)
On my way to kenduri dengan cousins n sister ni..picture ni adalah picture terbaru dalam kereta..kemalasan drive so my cousin yang drive..

XoXo
SaKuRa MiYuKi

No comments: