^_~

Thursday, November 3, 2011

Aku dan Lelaki

There my picture my boring oily tired selekeh face time site visit..arghhhh know what?!terasa macam alien when all eyes on u..*or aku jak perasan*..perasan tak perasan I am da only girl in da middle of guys at that construction site..what to do..job..huhu..

Enough bout my working world which is surrounded by guys..I'm ok with it..but! Yeah got but here..

My surrounding also was like accompanied by guys friends..arghhhh boring..being friends with guys are great they hardly butthurt *famous word in twitter*..but sometime I just need a moment a time where I can chat can laugh can do anything as girls out did..contoh la..once going out wearing great dress with make up and all over..
Memang la kuar dengan kawan lelaki pon boleh nak pakai cun melecun tapi ada kala terasa like saying to myself *hello kau tu nak kuar dengan lelaki yang kau nak dress up bagai apa kes jeans n shirt suit da situation the best kot*..
Enough bout dress..
Bout shopping..haish susah betol yala kalau ajak kawan lelaki kau teman shopping ada yang bg opinion like no opinion at all..sucks!ada lak yang bagi opinion like hellooo ni trend kot salah ka aku nak beli itu ini..bosan betol!then kalau time nak beli barang perempuan like bra panties pad make up tools bagai ada ka kau selesa g dengan insan berkaum adam ni?!frankly speaking aku ok ja but cam pernah ak korang lalui moment like masuk fitting room sama2 try baju sama2 then laugh dlm fitting room taking pictures in fitting room..pernah ak?aku pernah and I do love that kind of moment..acana la kau nak buat semua tu kalau kau kuar shopping pon dgn guys friends..sigh! -_-"

Arghhhh apa yang aku emosikan ni..
Mood aku kerinduan untuk bersama teman-teman perempuan aku..aku bosan hidup dunia lelaki jak-_-" aku terasa aku ketandusan kawan perempuan since aku habis belajar ni..my dear Anne plak dh nak habis belajar..so tahun depan dia pun tak da dah kat bumi pulau mutiara ni..faktab betol bila imagine my life kat sini..huhu..

Oklah niat nak cakap lain dah tertaip lain..apa pon belasah jela..

2 comments:

Faaein Talip Roy said...

wah.. kerja dekat construction site.. dekat mana?

teringat masa saya kerja dulu.. memang satu-satunya girl kerja kat site tengah2 malam dengan jejaka macho.. kenangan tu.. hehehe


kerja dengan lelaki memang kena banyak sabar kan.. dia orang suka cakap lepas aje.. tapi ada juga yang caring.. ^^,

*selamat hari raya aidil adha cik ana.. ^^,

Ana Miyuki said...

Saya keja consultant so xda la sll p site sgt..bos jarang bawa sbb sll laki yg p so kt opis je..keja kt penang :)

Selamat hari raya Aidil Adha jg utk FTR :)